aynen he bende de şu sıralar fazla olmaya başladıBazen aşırı dejavu oluyorum diyorum ki ben bunu daha önceden yaşadım,hatta durumu daha ileriye dönüp dejavunun bile dejavusunu yaşadığım oluyor..
aynen he bende de şu sıralar fazla olmaya başladıBazen aşırı dejavu oluyorum diyorum ki ben bunu daha önceden yaşadım,hatta durumu daha ileriye dönüp dejavunun bile dejavusunu yaşadığım oluyor..
Dejavu olmayı hiç sevmiyorum. Depresif oluyorum.Bazen aşırı dejavu oluyorum diyorum ki ben bunu daha önceden yaşadım,hatta durumu daha ileriye dönüp dejavunun bile dejavusunu yaşadığım oluyor..
Ben ulan acaba simülasyonda mıyız?Ya da aslında bu hayat benim yaşadığım ilk hayat değil mi gibisinden sorular soruyorum kendime .dDejavu olmayı hiç sevmiyorum. Depresif oluyorum.
Ölüp isekailenmiş olabilirsin belki de...Ben ulan acaba simülasyonda mıyız?Ya da aslında bu hayat benim yaşadığım ilk hayat değil mi gibisinden sorular soruyorum kendime .d
O zaman çok pis küfür ederdim. Bu dediğini bu aralar çok düşünüyorum ve aklıma geldikçe huzurum kaçıyor.Ben ulan acaba simülasyonda mıyız?Ya da aslında bu hayat benim yaşadığım ilk hayat değil mi gibisinden sorular soruyorum kendime .d
Beni bu dünyadan alsınlar ya,farklı bir İsekai yok mu...Ölüp isekailenmiş olabilirsin belki de...
Otomat makinesi olarak yeniden doğduğun isekailer var.Beni bu dünyadan alsınlar ya,farklı bir İsekai yok mu...
Ne güzel,beni oraya yollayın.Otomat makinesi olarak yeniden doğduğun isekailer var.