Batman, X-Men, Deadpool gibi içerikler iyi de Thor, Süpermen, Kaptan Amerika falan çok boş be @Kenshiro @Kuroashi no Sanji
Batman, X-Men, Deadpool gibi içerikler iyi de Thor, Süpermen, Kaptan Amerika falan çok boş be @Kenshiro @Kuroashi no Sanji
Süperman'in çok iyi hikayeleri var. Son zamanlarda saçma sapan Süperman portreleri verdikleri için millet Süperman'i sadece güçten ibaret karakter sanıyorlar. Aynısı Hulk için de geçerli.Batman, X-Men, Deadpool gibi içerikler iyi de Thor, Süpermen, Kaptan Amerika falan çok boş be @Kenshiro @Kuroashi no Sanji
Filmlerinden bahsettim bu arada çizgi romanlar değilSüperman'in çok iyi hikayeleri var. Son zamanlarda saçma sapan Süperman portreleri verdikleri için millet Süperman'i sadece güçten ibaret karakter sanıyorlar. Aynısı Hulk için de geçerli.
zevk bile almadım
Uyarlamalarda şansız. Senin en sevdiğin kahramanlar kimler ?Filmlerinden bahsettim bu arada çizgi romanlar değil
Bende uzak diye lag oluyor yoksa @Mihawk ’a verdiğim özel dersten vermeye gelirdim.@Arthur Morgan 8 kişilik ortam olsa haxball dünyanın en zevkli oyunu bu arada.
İlk Thor ve Kaptan Amerika filmleri iyi bence.Filmlerinden bahsettim bu arada çizgi romanlar değil
Çok lag oluyor denerdim de eve varmama 20dk var daha@Whitebear D atak mı hax
Zack ve WB en iyi süperman'i harcadı. Geri dönmemek üzere. Gece gece dertlendim.