Bilmem. Kısa kısa kesit diye zor olmamıştırİlk olarak şunu merak ettim. O kadar ünlüyü bu filmde oynamaya nasıl ikna ettiler ?
Bilmem. Kısa kısa kesit diye zor olmamıştırİlk olarak şunu merak ettim. O kadar ünlüyü bu filmde oynamaya nasıl ikna ettiler ?
Canlandırdıkları karakterler çok cringe ya. Anlamsızlığa bakakaldım. Güldüğüm sahneler var mıydı, vardı. Lakin anlaması bayağı zor bir film. Zaten yerden yere vurulmuş bir film. Hemde 10 yıl filmi yayınlayamamışlar. İşin garibi 6 milyon dolarla çekilen film 32 milyon dolar kazanmış. Bence en komiği bu.Bilmem. Kısa kısa kesit diye zor olmamıştır
Yapılır mı lan bize bu!Bilmem. Kısa kısa kesit diye zor olmamıştır
Filmde sürekli gülmezsin de bazı yerler beni acayip yarmıştı yalan yok. Araba çarpınca etrafın bok gölü olmasına gülmeyelim de neye gülelimCanlandırdıkları karakterler çok cringe ya. Anlamsızlığa bakakaldım. Güldüğüm sahneler var mıydı, vardı. Lakin anlaması bayağı zor bir film. Zaten yerden yere vurulmuş bir film. Hemde 10 yıl filmi yayınlayamamışlar. İşin garibi 6 milyon dolarla çekilen film 32 milyon dolar kazanmış. Bence en komiği bu.
Sen o çizgi kedi skecine kahkahalar atmadıysan bak ben seni hala iyi çözemedim demektir. Bak bundan eminim.Filmde sürekli gülmezsin de bazı yerler beni acayip yarmıştı yalan yok. Araba çarpınca etrafın bok gölü olmasına gülmeyelim de neye gülelim
@Kuroashi no Sanji elitliği tutmuş gene ustam, ben bunlara gülemem yağğ diyorSiz movie 43ten mi bahsediyorsunuz o filmi iki kere izlemiştim fena değildi bazı yerleri iğrençti ama
Onu fazla hatırlamıyorum. En komiği basketboldu.Sen o çizgi kedi skecine kahkahalar atmadıysan bak ben seni hala iyi çözemedim demektir. Bak bundan eminim.
Hadi lan oradan. Bir kere osuruyorlar. Gülmez miyim !?@Kuroashi no Sanji elitliği tutmuş gene ustam, ben bunlara gülemem yağğ diyor
O iyiydi.Onu fazla hatırlamıyorum. En komiği basketboldu.