Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Anladım. Tabii yapabiliriz, hatırlatırsın. Sorularına röportaj usulü cevap veririm.

Bu soru zormuş. Sanatçı için cevap vermem zor. Dönem, tür veya herhangi bir şeyle sınırlandırılması lazım. Hoşuma giden şarkıyı yapan her sanatçıyı seviyorum. Eski pop müzik olarak da öyle demesi zor. 80'lerde mesela synth-pop, Italo-disco kategorisindeki şarkıları seviyorum.
Bu aralar Sertap Erener'e çok sardım. Çok güçlü sesi var kadının. Şu Aşk müziğinde ulti atıyor kadın

Dün takılıyom, 4 5 tane bira içtim. Bi çişe gidiyim geliyim dedim. Gelirken şu model bişey gördüm dolapta. Dedim bunu deneyeyim. İçtim bunu da.
Üstüne bi de sıcak şarap içtim. Geldim eve. Yattım. Sabaha doğru koşarak wcye...
Çok uzun zamandır kusmuyordum. Çok iyi geldi. Canlı bir varlık olduğumu, bir hayvan olduğumu hatırlattı bana.

Dün takılıyom, 4 5 tane bira içtim. Bi çişe gidiyim geliyim dedim. Gelirken şu model bişey gördüm dolapta. Dedim bunu deneyeyim. İçtim bunu da.
Üstüne bi de sıcak şarap içtim. Geldim eve. Yattım. Sabaha doğru koşarak wcye...
Çok uzun zamandır kusmuyordum. Çok iyi geldi. Canlı bir varlık olduğumu, bir hayvan olduğumu hatırlattı bana.
Su içer gibi içtiğini söyleşmişler miydi sana ?

Sana birkaç doz tekila yazıyorum öyleyse. Ayaşırı al, canlılığını unutmayasın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık