MBTI testinde kişilik testi yaptınız mı ? Benimkisi ENTP çıktı
Zamanında yaptık efenim.
INFJ 4w5 benimki. Sen Thinker mı? Feeler gibi hissettiriyordunMBTI testinde kişilik testi yaptınız mı ? Benimkisi ENTP çıktı
Onun çok net ayrımı var mı ya ? Testi yaparken kendimi ben kendimi tanıdığım kadar önüme çıkan seçenekleri işaretledim.INFJ 4w5 benimki. Sen Thinker mı? Feeler gibi hissettiriyordun
Bu burcun hangi özelliklerini seviyorsun
Bu arada 4w5 gibi yazılar tam olarak ne ?INFJ 4w5 benimki. Sen Thinker mı? Feeler gibi hissettiriyordun
@Mihawk da koç burcu mesela. Cesur mu? Cesur. Lider mi? Lider. Enerjik mi? Enerjik. Bizzat gördüm, kanıtlayabilirim.
Burç yorumluyor @Whitebear DTeraziler süper insanlardır. Sayende bir daha kanıtlandı.
Arkadaşım bilgiliydi, onun bana aktardığına göre özünde ne olduğun önemli bunları belirlerken. Bazı şeyleri sonradan da edinebiliyorsun. Bundan dolayı testi yapmak yerine MBTI kişilik tiplerini ve özelliklerini araştırıp ona göre kendi özelliklerinle eşleştirmen tutarlı cevaplara ulaşmanı sağlicaktır. (Benimki sadece bi yorumdu)Onun çok net ayrımı var mı ya ? Testi yaparken kendimi ben kendimi tanıdığım kadar önüme çıkan seçenekleri işaretledim.
4 kanat 5. MBTI'nın yanı sıra enneagram var. Tip 4, Tip 5 v.s diye gidiyo. Ben mesela Tip 4'ün özelliklerini gösteriyorum, aynı zamanda 5'in özelliklerini alarak Tip 4'ü dengelemiş oluyorum gibi.Bu arada 4w5 gibi yazılar tam olarak ne ?