Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Kozmetik mantığı da bence diğer oyunlardan daha iyi. Bütün olarak vermek yerine parça parça veriyor öyle kendi karakterini tasarlıyormuşsun gibi oluyor.
Bazı op olan silahları nerflemişler. Scout beyzbol topuyla düşmanları stunluyordu onu kaldırmışlar.

Evet normalde diğer oyunlar tek bir skin çıkarırlar, tf2de kendin diziyorsun.

Elder Scrolls 6'nın işi cidden zor eğer oyun motoru aynıysa. Starfield bekleneni veremedi ama zaten yeni bir markaydı. Elder Scrolls gibi meşhur bir serinin uzun yıllar sonra gelen yeni oyunu Starfield ayarında çıkarsa fiyasko olur. Hem Elder Scrolls hem Fallout için ciddi değişiklikler lazım.
Fallout 4 hiç Fallout gibi değildi Rpg tadı vermiyordu ama yine de fena oyun değildi aksiyon açısından. Fallout 76 fiyaskoydu zaten bir nebze toparlamışlar. Bethesda sadece Doom çıkarsın gerçi onu da id software yapıyor.

En sevdiğim Gta oyunu değil ama açık dünya deneyimi açısından zirvede zaten. Senaryosu da yine fena değil bence. Rockstar'ın zamanında PS3 ve Xbox 360'a böyle bir oyun çıkarbilmiş olması takdir edilesi.
Oyun dünyası pandemiden sonra çöküşte. 2021 boş 2022 Elden Ring ve GoW Ragnarok 2023 BG3 2024 yine boş. 2004’te sadece bir ayda çıkan oyunları görseler son yılların en iyi oyun senesi ilan ederler.

Fallout 4 hiç Fallout gibi değildi Rpg tadı vermiyordu ama yine de fena oyun değildi aksiyon açısından. Fallout 76 fiyaskoydu zaten bir nebze toparlamışlar. Bethesda sadece Doom çıkarsın gerçi onu da id software yapıyor.
Ben Fallout 4'ü genel olarak beğeniyorum ama Rpg konusunda çok eksik kalıyor önceki oyunlara göre. Keyifliydi yine de. 76'yı oynamadım bile. Son çıkan Doom oyunları son Falloutlardan net daha iyi ve daha özüne sadık zaten.

Ben Fallout 4'ü genel olarak beğeniyorum ama Rpg konusunda çok eksik kalıyor önceki oyunlara göre. Keyifliydi yine de, 76'yı oynamadım bile. Son çıkan Doom oyunları son Falloutlardan net daha iyi ve daha özüne sadık zaten.
Doom’un kalitesiz oyunu yok zaten. Tam bir aksiyon bombası. Sek erkek oyunu.

En sevdiğim Gta oyunu değil ama açık dünya deneyimi açısından zirvede zaten. Senaryosu da yine fena değil bence. Rockstar'ın zamanında PS3 ve Xbox 360'a böyle bir oyun çıkarbilmiş olması takdir edilesi.
GTA 5'in senaryo tarzı benim sevdiğim tarzda senaryo sunuyor. Aslında diğer tüm GTA serilerinin kendisine ait teması var. Ancak GTA 5'te bu daha çok kapsamlı ele alınıyor. Bazıları Michael Mann filmi gibi diyorlardı. Geçen de bir filmini izledim Montana vesilesiyle. Gerçekten öyleymiş.

Oyun dünyası pandemiden sonra çöküşte. 2021 boş 2022 Elden Ring ve GoW Ragnarok 2023 BG3 2024 yine boş. 2004’te sadece bir ayda çıkan oyunları görseler son yılların en iyi oyun senesi ilan ederler.
2004 acayip bir yıl şampiyonlar ligi gibi. Artık oyun yapımları çok daha maliyetli ve uzun vakit aldığı için bir daha o kadar dolu seneler görmemiz zor. En fazla 2018, 2022 kadar iyi oyun yılları görürüz artık.

2004 gerçekten çok farklıydı. Diğer senelerde çıkan oyunlardan bile farklı seviyededir.
Oyun yapmak pahalı olduğu için yapımcılar bir formül tutturmaya çalışıp ondan gitmeye odaklanıyorlar. AAA oyun geliştiricileri oyunlarına devamlı para gelsin diye bu aralar servis oyunu işlerine girdiler ama çoğu da sıçıp batırdı. Diğerleri de oyuncular çok para veriyorsa oyun çok uzun sürmeli mantığında gereksiz bir ton şeyle uğraştırıyor.

Artık Indie oyunlara yöneldik daha özgün işler çıkarıyorlar diye ama onlar da birbirinin aynısı oyunlar yapmaya başladılar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık