Ülkenin kedisi bile besin sorunu çekiyor
Ülkenin kedisi bile besin sorunu çekiyor
Genel."Alınan tepkiler"de haha hariç diğer hepsinin eski yorumlardaki tepkileri görebiliyoruz (sağ altta daha butonu çıkıyor)
Fakat "haha" olan da sağ altta "daha" butonu çıkmıyor.
Bu sadece bende mi var yoksa genel bir sorun mu? @Smoker
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara ölüm cerrahı lakaplı başka bir üye vardı bana onu hatırlattı.
Bizi karıştırmayan üye (kendimiz de dahil) yokmuş anlaşılan
Ramak kaldı. Pişmanlık yükleniyor... :dd.d
DC açılsa da kendisi ile seslide sohbet ederken DGM gömebilsem.
Sıkıntı yok reyiz benimde okul şu sıralar çok yoğun o yüzden anlayabiliyorum seni. Sen rahat ol yeter.Forumda gerçek hayatta tanışma şansı yakaladığım birkaç insandan biri. Aynı dönemlerde foruma üye olmamız, bundan iki-üç yıl önce DC’de yaptığımız muhabbetler ve önemlisi her ne kadar devamı gelmese bile @Tiksav Lee ile birlikte yaptığımız TikTok Nesli yayını aklıma geliyor. Umarım yakın zamanda tekrar denk geliriz.
Güzel zamanlardı. Hayatta düzenimi tam oturtursam bu sene forum üyeleriyle görüşmek istiyorum da bakalım zaman gösterecek her şeyiForumda gerçek hayatta tanışma şansı yakaladığım birkaç insandan biri. Aynı dönemlerde foruma üye olmamız, bundan iki-üç yıl önce DC’de yaptığımız muhabbetler ve önemlisi her ne kadar devamı gelmese bile @Tiksav Lee ile birlikte yaptığımız TikTok Nesli yayını aklıma geliyor. Umarım yakın zamanda tekrar denk geliriz.
@Aang keza @Kenshiro gibi foruma ilk geldiğim dönemden forumda en aktif olduğum döneme kadar pek çok kez sohbet ettiğim bir kişi. Son zamanlarda foruma pek girmediğim için ne yapıyor bilmiyorum ama umarım iyidir.