Şu sahneyi de orjinal izleyemedin o zaman. Büyük kayıpFacebook'tan bulup indirdim. Onu da ekleyelim.
Usta Recep İvedik’in daha pislik versiyonu. Irkçı, sapık, düzenbaz bir karakter. Çok şey bekleme ama işte bizim İvedik serisi gibi.Merak ettirdin yarın bakacağım bu filme usta.
Bak bunu İsveç'liler çok seviyor. Tanıdık geldi mi sana :dUsta Recep İvedik’in daha pislik versiyonu. Irkçı, sapık, düzenbaz bir karakter. Çok şey bekleme ama işte bizim İvedik serisi gibi.
Recoyu araklamışBak bunu İsveç'liler çok seviyor. Tanıdık geldi mi sana :d
Kötü bir hatıram aklıma geldi.Yıllar önce anime hiç bilmeyen bir tanıdığa death note 2 CD olarak vermiştim izlesin diye.İlk bölümü beraber izlemiştik sonra ben gidince ikinci CD 25.bölümden devam etmiş.Birde diyor öldü. Garip bir hayal kırıklığı hissetmiştim bünyede.
Hacı sen yine elinde olanı vermişsin. Montana sitelerde olmayan filmi önerdi. :dKötü bir hatıram aklıma geldi.Yıllar önce anime hiç bilmeyen bir tanıdığa death note 2 CD olarak vermiştim izlesin diye.İlk bölümü beraber izlemiştik sonra ben gidince ikinci CD 25.bölümden devam etmiş.Birde diyor öldü. Garip bir hayal kırıklığı hissetmiştim bünyede.