pirate bay'da bulursam indiririmKalkmış usta altyazılı vardı youtuda işte, kötü oldu bu ispanyol filmi olduğu için trde bilinmiyor ama recep ivediğin daha evil versiyonu gibi bir şey.
pirate bay'da bulursam indiririmKalkmış usta altyazılı vardı youtuda işte, kötü oldu bu ispanyol filmi olduğu için trde bilinmiyor ama recep ivediğin daha evil versiyonu gibi bir şey.
Serinin en çok caps materyaline sahip olan filmi.Recep İvedik 2... Çok acayip bir film değil mi ya?
altyazıları varmış ama sansürlü versiyon mu sansürsüz versiyon mu onu bilmiyorumpirate bay'da bulursam indiririm
çözdüm hepsini. Yakın vakitte izlerimaltyazıları varmış ama sansürlü versiyon mu sansürsüz versiyon mu onu bilmiyorum
Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) - TurkceAltyazi.org
Torrente tembel, kaba, içki düşkünü, ırkçı ve aşırı sağcı Madrid’li bir polistir. Kısacası sadece kendisini düşünen bencil biridir. Tekerlekliturkcealtyazi.org
Benim için 2-1-3'tür. Türk komedi filmleri sıralamasında ilk 5-6'ımda yer alabilir çok rahat (Yeşilçam hariç)Serinin en çok caps materyaline sahip olan filmi.
daha önce izlediğini varsayıyorum...onu yarın izleyeceğim. İki gün önce 1. filmini izlemiştim.
İspanyol sinemasından hiç hazzetmiyorum. La casa de papelle daha da pekiştiBenim için 2-1-3'tür. Türk komedi filmleri sıralamasında ilk 5-6'ımda yer alabilir çok rahat (Yeşilçam hariç)
daha önce izlediğini varsayıyorum...
devamYatırım işlerini askıya mı aldı merak ettim