Kısa videolar izliyor musun ?
Yok.
Kısa videolar izliyor musun ?
futbol konusuna giriyorum be banlatamadım kendimi bir türlü hahahahaRed nerelerdesin ya futbol konusuna falan girmiyorsun bende çöp piece'i bıraktım bölüm yorumlarında yokum görüşemiyoruz ya
HunterxHunter'a gel ya acayip sarıyor misal ben Killuacıyım. Gon'u da Lütfü gibi sevmiyorum gerçi Gon daha iyi amafutbol konusuna giriyorum be banlatamadım kendimi bir türlü hahahaha
Alışkanlık olmuş siteye girince hemen sağdaki en üst konuya basıyorum genelde futbol sohbet oluyor
Başka bir şeyler bulmak lazım konuşacak onepiece sarmıyor artık.
Bi zaman bulayım da izleyeyim onu bakalım ne kadar iyi.HunterxHunter'a gel ya acayip sarıyor misal ben Killuacıyım. Gon'u da Lütfü gibi sevmiyorum gerçi Gon daha iyi ama
Gerçekten çok iyi ya kesinlikle izlemelisin keşke sOda'da izlese de Togashi Reisten biraz mangalık öğrenseBi zaman bulayım da izleyeyim onu bakalım ne kadar iyi.
Oda, üç ay boyunca Suç ve Ceza okusa bile ondan bir halt olmaz artık xDGerçekten çok iyi ya kesinlikle izlemelisin keşke sOda'da izlese de Togashi Reisten biraz mangalık öğrense
Bencede kesinlikle haklısın Red. sOda'dan çöp piece'ten bir şey olmaz olan Zoro'ya oldu maalesef...Oda, üç ay boyunca Suç ve Ceza okusa bile ondan bir halt olmaz artık xD
Olan bize oldu yineBencede kesinlikle haklısın Red. sOda'dan çöp piece'ten bir şey olmaz olan Zoro'ya oldu maalesef...
Red HunterxHunter'a başlarsan baş karakter gömeriz birazda orayı şenlendir yaOlan bize oldu yine