Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Adama ağır bir suç işlemiş gibi işlem yapıldı. Yarın bana da "sen sitede milletle çok ters gidiyorsun, sana da 2 yıl kafa izni yazıyorum" denebilir, bunu engelleyen herhangi bir şey yok. Bu yüzden @Mihawk reis beni bir 6 ay kadar izne yollayabilir misin rica etsem. Teşekkürler.
Kendi biletimi kendim keserim mi diyorsun Keko :hhh:

Önceden de uyarılmışsa uzun bir süre banlanmasına bir şey diyemem kekem ben şahsen(3-5 ay vesaire) ama 2 yıl kadar uzun değil.
 
Adama ağır bir suç işlemiş gibi işlem yapıldı. Yarın bana da "sen sitede milletle çok ters gidiyorsun, sana da 2 yıl kafa izni yazıyorum" denebilir, bunu engelleyen herhangi bir şey yok.
Engelleyen bir mekanizma zaten var ama engelleyen mekanizma bu olayın başlıca sebebi gibi, problem çarklarda gibi çarkı döndürenlerde değil. Sana keyfiyetten kafa iznini yazanı engellemesi gereken mekanizma, sana kafa iznini yazan da o özne olduğu için mekanizmayı yok edemiyosun :'t Neyse, bu konudaki tepkini de destekliyorum. Kendine iyi bak <333
 
Son düzenleme:
Engelleyen bir mekanizma zaten var ama engelleyen mekanizma zaten bu olayın sebebi gibi, problem çarklarda gibi çarkı döndürenlerde değil
Problem arıyormuşuz gibi görünebilir bir şey diyemem ama ben şahsen yönetimini beğenmişimdir sitenin. Smoker yada başka bir adminle pek fazla sohbetim olmsa da yönetme biçimlerini hep taktir ettim.

Bugün beni banlasam bir sıkıntım olmaz hatta teşekkür ederim bu kadar uzun süre çok fazla keyif aldığım bir ortamı var ettikleri için.

Ben bu konuda bir inatlaşma olduğunu sezdiğim için bunları yazdım yani uyarıyı yapan başka bir admin olsa yada bu hatayı yapan başka bir üye olsa işleyiş böyle olmazdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık