Abi ben hiç fenerbahçeliyim demedim ki fenerbahçeliydim dedim. Baktım lig boş maçlar falan sarmıyo saldım futbolu. Yoksa kanımız hâlâ sarı lacivertSeni de dolandırdı he Ulan @Keepr
Abi ben hiç fenerbahçeliyim demedim ki fenerbahçeliydim dedim. Baktım lig boş maçlar falan sarmıyo saldım futbolu. Yoksa kanımız hâlâ sarı lacivertSeni de dolandırdı he Ulan @Keepr
Haklılığından bir an dahi şüphe etmedik zaten. Tiksav tineri fazla kaçırmış bugünYav abi sınava gircem dediği için biraz alan tanıdım sonrasında sınavdan hemen sonraki güne bana sormadan bilet almışlar. Benle alakası yok yani olayın. Yine de Tiksav kardeşim haklı biraz uzun sürdü görüşmememiz. Memlekete döneyim bol bol takılırız karşimm @Tiksav Lee
Eskisi bile daha iyiydi.fişek dimi
Bende geleyim de Ordu turu yapalımMemlekete döneyim bol bol takılırız karşimm @Tiksav Lee
Şakasına takıldık hemen kendini haklı çıkarma derdime girmiş.. ah aizenpr ahhYav abi sınava gircem dediği için biraz alan tanıdım sonrasında sınavdan hemen sonraki güne bana sormadan bilet almışlar. Benle alakası yok yani olayın. Yine de Tiksav kardeşim haklı biraz uzun sürdü görüşmememiz. Memlekete döneyim bol bol takılırız karşimm @Tiksav Lee
Kusura bakma keeprcım. Tiksav çarpıtmışAbi ben hiç fenerbahçeliyim demedim ki fenerbahçeliydim dedim. Baktım lig boş maçlar falan sarmıyo saldım futbolu. Yoksa kanımız hâlâ sarı lacivert
Aha benim gibi biri daha.Abi ben hiç fenerbahçeliyim demedim ki fenerbahçeliydim dedim.