Ben küçükken bunu sadece o çizgi film için yarattıkları bir şey sanmıştım.Jawbreaker diyince aklıma sadece bu geliyor
Ben küçükken bunu sadece o çizgi film için yarattıkları bir şey sanmıştım.Jawbreaker diyince aklıma sadece bu geliyor
Derece yapçam sanıyodum galiba kendi bokumda boğuldumTyt ye giren arkadaşlar sınav nasıl geçti herkese geçmiş olsun
Koparmışsındır sen zaten sınavı da ne olursa olsun canın sağ olsun sakince kendin için en iyi seçeneği düşün sadece sonuçlar açıklanınca.Derece yapçam sanıyodum galiba kendi bokumda boğuldum
Üzülme daha önünde nice sınavlar var atom mühendisliği kazanana kadar devamDerece yapçam sanıyodum galiba kendi bokumda boğuldum
Abi çok panik yaptım ya ilk 20 dkka filan soru işaretleyemedim sonra toparlaması zor oldu büyük ihtimalle çok kötü geçmedi de benim için iyi drğildiKoparmışsındır sen zaten sınavı da ne olursa olsun canın sağ olsun sakince kendin için en iyi seçeneği düşün sadece sonuçlar açıklanınca.
Bugün Güneşle çok acayip bir vs attım kararmadım aksine tat ketçapa döndüm.
Aralarından biri "günün birinde bu duvarların dışına çıkacağım" diyor diğerleri de dalga geçiyor sjsjsk