4 sene oldu yemeyeliSen ban yiyeceksin bu gidişle...
4 sene oldu yemeyeliSen ban yiyeceksin bu gidişle...
Kokmuştur be azıcık tadına baksaydın ?Artık yemediğim bana şaşırıyorlar. Yemeyecem la ban falan!
Ben @Millennium Wizard ile bi buluşma ayarlıyayım...Hurdacı buluşması yapıyoruz ayağına sizi zulalı eve çağırıp polise ihbar etme fikri…
Şöyle yediririz.4 sene oldu yemeyeli
Küflü peynir mi bu? :/Kokmuştur be azıcık tadına baksaydın ?
Benim banlı olmadığım 2-3 gün var forumda bir de başka birinin yerine mi ceza çekecem yav? :SRed'in banini paylaşalım ya, ben bir ay yatacagim evde canım sıkılıyor, şu forum zevkimiz bir var.
@Sir Crocodile cezanın birazını sen üstlen, fbliler olarak paylaşın kalanı bana yazın.
Şöyle yediririz.
Küflü peynir mi bu? :/
Bana yine fbli dersen doff konusunda @Millennium Wizard ın safını tutarım aga..
Bana verebilirler gerçekten Red alacağına ben alabilirim mod arkadaşlara duyurulur son derece ciddiyim.Red'in banini paylaşalım ya, ben bir ay yatacagim evde canım sıkılıyor, şu forum zevkimiz bir var.
@Sir Crocodile cezanın birazını sen üstlen, fbliler olarak paylaşın kalanı bana yazın.
Banlanma la sende biraz tut kendini. Sonra FB niye basarili olamıyor, sen ceza yediğinde de onlar yardım ederdi. :d hBenim banlı olmadığım 2-3 gün var forumda bir de başka birinin yerine mi ceza çekecem yav? :S
Çeksin cezasını...