1 tane iyi haber yok kuşak hakkında, lanetli midir nedir?
Güzel haber. Hızlı yaşlanırsan hızlı ölürsün1 tane iyi haber yok kuşak hakkında, lanetli midir nedir?
Çok bereketli döneme denk geldin. Sen üye olduktan sonraki 1 - 1 buçuk yıllık süreçte forum aşırı aktiftiEski konulara mesajlara bakıyorum eskiden konuştuğum ve çok uzun zamandır foruma girmeyen çok üye var. Kendimi nedense çok kötü hissettim.
Evet karantina gazıyla her gün akıyordu sonra ses seda kalmadı yubayı canlı gördüğüm için de kendimi ekstra ballı hissediyorumÇok bereketli döneme denk geldin. Sen üye olduktan sonraki 1 - 1 buçuk yıllık süreçte forum aşırı aktifti
Yubashiri'nin hikaye yazdığı blogun bir linki gelmedi hala ya, hatırlayan yok mu yaEvet karantina gazıyla her gün akıyordu sonra ses seda kalmadı yubayı canlı gördüğüm için de kendimi ekstra ballı hissediyorum
Valla bilmiyorum ki bende bir ara bigmoma yürüdüğü mesajın ssi vardı bir dönem okuyup okuyup gülüyordumYubashiri'nin hikaye yazdığı blogun bir linki gelmedi hala ya, hatırlayan yok mu ya
Sen hatırlamazsın zaten ya, onu yazdığı yıllarda okuma yazmayı yeni öğreniyor olabilirsin Sana sormuşum gibi oldu ama hatırlayan var mı minvalinde genel bir soruyduValla bilmiyorum ki bende bir ara bigmoma yürüdüğü mesajın ssi vardı bir dönem okuyup okuyup gülüyordum
Sağol abimmmm uzun zamandır bebe denmiyodu bana iyi olduonu yazdığı yıllarda okuma yazmayı yeni öğreniyor olabilirsin