Aynı kişi değil diyorlar, umarım değillerdir.Sinan Engin gelmiş Tony Stark dönmüş herif.
Aynı kişi değil diyorlar, umarım değillerdir.Sinan Engin gelmiş Tony Stark dönmüş herif.
kafadaki her şey ya kemik kas ven arter nervus offffKonu ne?
Ben iktisadi bir bölüm okuyorum lisede sağlık okudum sizin gördüğünüz anatominin ve diğer derslerin çok daha yüzeysel halini gördüm zaten lisede staj yaparken sağlık okumaktan vazgeçtim ondan her şeyi unutuyorumÇok iyi olursan sen de benim gibi rahat olabilirsin.
Soru sorarken hiç çekinmiyon ama peh
Ne okuyordun usta merak ettim. Cranium kemiklerini falan da hatırlıyorsundur ya.
Muhabbet akmıyor biz napalım kardeşim aaa
Yok Allah korusun ya, havalı ama çok zor iş.
Maket sınavıysa sam webster bak ytde var. Teorik sınavsa smt bak telegramda bulursun.kafadaki her şey ya kemik kas ven arter nervus offff
Ne oldu kiHayatımda sürekli Türk erkeklerinin yazmasından muzdarip olan Rus kızlarıyla empati kurmamı kolaylaştıracak bir olay yaşayacağım aklıma gelmezdi. Ama Endonezyalı bacılarım sağolsun bu da oldu.
Aslında spesifik bir şey değil. Ama ne zaman yabancıların yapabileceği bir platforma girsem Endonezyalı kızlardan mesaj yağıyor.Ne oldu ki
telegramda nasıl bulabilirim hiç bilmiyorum uygulamayıMaket sınavıysa sam webster bak ytde var. Teorik sınavsa smt bak telegramda bulursun.