Twei, spoiler çevirisi yaparken trol ifadeler kullandığı için banlandı.Abi ben olayı kaçırmışım noldu
Twei, spoiler çevirisi yaparken trol ifadeler kullandığı için banlandı.Abi ben olayı kaçırmışım noldu
Yapma denilip yapmış da mı banlanmış? Öyleyse bile twei gibi üyeler bu kadar uzun banlanmalı mı tartışılır. Forum op hakkında olsa da genel bir kemik kadro var ve forum onlarla renkleniyor. Twei de onlardan biriydi bence.Twei, spoiler çevirisi yaparken trol ifadeler kullandığı için banlandı.
2 yıl gerçekten uzun bir süre.Yapma denilip yapmış da mı banlanmış? Öyleyse bile twei gibi üyeler bu kadar uzun banlanmalı mı tartışılır. Forum op hakkında olsa da genel bir kemik kadro var ve forum onlarla renkleniyor. Twei de onlardan biriydi bence.
Bence çoğu kişi bu yüzden giriyordurOp bahane şahsen ben foruma üyeler için giriyorum
Misal ben valla en çok Red ne yazmış diye meraktan bakıyorum. Ve bir insan One piece'le ilgili her yorumunda nasıl haklı ve doğru olabilir diyorum RedBence çoğu kişi bu yüzden giriyordur
Barto gibi takılma la sende. Red bile aynaya baksa amannn diyor xDMisal ben valla en çok Red ne yazmış diye meraktan bakıyorum. Ve bir insan One piece'le ilgili her yorumunda nasıl haklı ve doğru olabilir diyorum Red
Niye belirli bir zümre kayırılıyo'Yapma denilip yapmış da mı banlanmış? Öyleyse bile twei gibi üyeler bu kadar uzun banlanmalı mı tartışılır. Forum op hakkında olsa da genel bir kemik kadro var ve forum onlarla renkleniyor. Twei de onlardan biriydi bence.
ağlama oynaNiye belirli bir zümre kayırılıyo'
Bu neyin cevabı tikşavağlama oyna