Haklı olabilirsinYanliş hatirlamiyorsam hamur halinde gramaji tartilir pişmiş hali degil
Haklı olabilirsinYanliş hatirlamiyorsam hamur halinde gramaji tartilir pişmiş hali degil
Belirtmen gerekiyor çiğ hali diye. Ayrıca nasıl aşçı bilmiyorum, ama hidrasyon oranına göre hamurun zaten az çok ne kadar kaybeceğinin ortalaması bellidir. Ona göre yazarsın pişmiş halini.
@William cutting
Pişirmeden hesaplarsın zaten, fiyatını ona göre belirlemen normal. Ben düz kendi halindeki fırıncıdan beklemem, ama zincir marketlerde paketlenmiş ise özellikle gayet belirtebilir. Hatta bunun kanunu olup, tüketiciye belirtmeliler. Adil olan bu diye düşünüyorum.@William cutting
Şimdi sordum bir firinci tanidiga, firesini hesaplayarak pismeden tartarlar. Ornek 250 pismemis hali, pisince 200 gram. (5 10 gram oynar sanirim, tabi durdukca kurumasida var. Fire vermesini neye gore hesapliyorlar o kadarinida sormadim)
gpt4 kullanıyor olman lazım, onun için de para vermen lazımSon sürüme erişim açıldı mı? Bunların sitesinden mi giriyoruz?
Hangi filmMüthiş