Kim banlandıOrtada da bir şey yoktu galiba tam ne olduğunu anlamadık bir anda oldu gerçi.
@Smoker olayların sıcaklığı geçtiyse bize bu elemanın neden banlandığını söyler misin
Kim banlandıOrtada da bir şey yoktu galiba tam ne olduğunu anlamadık bir anda oldu gerçi.
@Smoker olayların sıcaklığı geçtiyse bize bu elemanın neden banlandığını söyler misin
Twei perma ban yemiş dün akşam.Kim banlandı
Hassss.... bizim dıvey ne yapmış olabilir la ikinci hesap desen yıllardır forum üyesi küfür desen kimseyle tartıştığını görmedim öyle bir ortam yokTwei perma ban yemiş dün akşam.
Konuyla ilgili çok bir bilgim yok Datte.Hassss.... bizim dıvey ne yapmış olabilir la ikinci hesap desen yıllardır forum üyesi küfür desen kimseyle tartıştığını görmedim öyle bir ortam yok
Onu da ilk defa yapmadı ki neyse bilen biri gerekirse özelden ateşlesin mevzuyuKonuyla ilgili çok bir bilgim yok Datte.
Geçen gün metin ve spoiler konusundaki çevirisinde, yaptığı çeviriye kendi fikirlerini de yazdığını biliyorum çünkü okumuştum mevzu oradan çıkmış olabilir.
Daha önce de bir iki kez bu şekilde çeviri yapmıştı zatenKonuyla ilgili çok bir bilgim yok Datte.
Geçen gün metin ve spoiler konusundaki çevirisinde, yaptığı çeviriye kendi fikirlerini de yazdığını biliyorum çünkü okumuştum mevzu oradan çıkmış olabilir.
Onu da ilk defa yapmadı ki neyse bilen biri gerekirse özelden ateşlesin mevzuyu
Twei tüm mesajlarımda beni trollüyordu gerçi iyi oldu benim içinDaha önce de bir iki kez bu şekilde çeviri yapmıştı zaten
L*l adamı bu hallere düşürür işteTwei tüm mesajlarımda beni trollüyordu gerçi iyi oldu benim için
Neyse şaka bir yana keşke lol oynamayı bırakıp kardeş ne oluyor diye sorsaydık adamlara.
10-15dk içinde gerçekleşti zaten her şey ya.Twei tüm mesajlarımda beni trollüyordu gerçi iyi oldu benim için
Neyse şaka bir yana keşke lol oynamayı bırakıp kardeş ne oluyor diye sorsaydık adamlara.
CS rpsi mi buL*l adamı bu hallere düşürür işte
naptın lan adama10-15dk içinde gerçekleşti zaten her şey ya.
CS rpsi mi bu