Viking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.Tamam Ramiz Dayı...
Viking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.Tamam Ramiz Dayı...
Animede pasifist Viking sadece Thorfinn ve ailesi. Başka pasifist Viking yok.Viking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.
Viking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.
Klasik Viking anlatıları da çok şimdi. Farklı şekilde yaklaşmak istemiştir, 100 senedir aynı öyküleri anlatmanın ne mantığı var.Viking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.
Öyle bir anlattın ki Fallout köylüleri geldi aklıma. Sevgi barış kardeşlik bir de buramdan öldür beni falanViking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.
Şöyle vikinglere ihtiyacımız varViking denince insan bi şiddet bekliyor şimdi. Pasifist Viking biraz tuhaf.
"Bu sefer ne numara çeksem?"
Nasıl yok Naruto gibi konuştuğu herkesi pasifist yapıyorAnimede pasifist Viking sadece Thorfinn ve ailesi. Başka pasifist Viking yok.
Saldım zaten, çıkan sezonu izlemem sanırım.Biz bir günde mi pasifist olduk, bir günde mi barışa taptık diyebilir ileride.
Sonlara doğru öyle oluyor zaten eleman. Şurama da vur, diğer yanağımı da döneyim de öpüşüp barışalım falan.Öyle bir anlattın ki Fallout köylüleri geldi aklıma. Sevgi barış kardeşlik bir de buramdan öldür beni falan
Viking teması anime ile birleşince çok güzel şeyler çıkabilir ortaya. İşte şansımıza pasifist vikinglere denk geldikŞöyle vikinglere ihtiyacımız var
Anime elementleri biraz baskın olunca öyle oldu sanırım. Ben mangasına biraz bakmıştım da sonra bu editleri falan patladı internette.Viking teması anime ile birleşince çok güzel şeyler çıkabilir ortaya. İşte şansımıza pasifist vikinglere denk geldik