tarif edilmiş yoldan gitmek kolaydırTahmin edilebilir bağlamları birbirine güzel örmüş. Yemek yaparken tüketmelik içerik
Evet, ders anlatıyor, kayda almışlar. Prof zaten.
Son düzenleme:
tarif edilmiş yoldan gitmek kolaydırTahmin edilebilir bağlamları birbirine güzel örmüş. Yemek yaparken tüketmelik içerik
Evet, ders anlatıyor, kayda almışlar. Prof zaten.
Fakirliğini bu kadar belli etme yaSoda şişesine bak arkadaş ne gerek var böyle şeylere..
güzel şişe bence, ama bişeyi andırıyorSoda şişesine bak arkadaş ne gerek var böyle şeylere..
çikolata alma zaten bi yararı yok.Fakirliğini bu kadar belli etme ya
Markette en ucuz çikolatayı arayan ben :'t
Ne fakiri kardeşim yanında kekim bile var :sFakirliğini bu kadar belli etme ya
Markette en ucuz çikolatayı arayan ben :'t
Yarar, bir şeyi almak için ana sebep midir ey dweyçikolata alma zaten bi yararı yok.
Avşarı severim, meyveli soda konusunda piyasada denediklerim arasında en iyisi. Gerçi freşa da var kararsız kaldım yazarkenSoda şişesine bak arkadaş ne gerek var böyle şeylere..
ana sebep değildir, pozitif yarar güçlü bi sebeptir. zaafına göre değişir tabiYarar, bir şeyi almak için ana sebep midir ey dwey
Kekin popüler ve hiç de ucuz olmayan markadan duruyo, sadece küçük boy almışsın akdnskfnNe fakiri kardeşim yanında kekim bile var :s
Kendini zehirlemek isteyen biri için negatif yarar güçlü bi' sebeptir. Bu, bir standarizasyon mudur?ana sebep değildir, pozitif yarar güçlü bi sebeptir. zaafına göre değişir tabi
bilememKekin popüler ve hiç de ucuz olmayan markadan duruyo, sadece küçük boy almışsın akdnskfn
Kendini zehirlemek isteyen biri için negatif yarar güçlü bi' sebeptir. Bu, bir standarizasyon mudur?