10 saniye araştırma yaptım adam şeyh falanmış sanırım.Oden gibi özgür olacam derken tarikatçı kesildin başımıza,benim kariyer...Ppme bak
Sevdiğimiz her kurgusal karakter "iyi, doğru" olacak diye bir şey yok sonuçta10 saniye araştırma yaptım adam şeyh falanmış sanırım.Oden gibi özgür olacam derken tarikatçı kesildin başımıza,benim kariyer...
Sen yine de o ppyi değiştir...Sevdiğimiz her kurgusal karakter "iyi, doğru" olacak diye bir şey yok sonuçta
Bu nasıl bir sezon finaliydi yarabbi? Cüneydi, naimi, meryemi, zeynebi, sadi hüdayusu yuhh. Bekle aylarca bekleyebilirsen. Oyunculara da saygılar. Dehşet oynuyorlar. Cüneydin babası da çok başarılı. Son 20 dkka ağzım açık izledim. Rtük nasıl el atmadı yayına anlamadım ama çok gergin bir bölümdü
baktı netler kötü geliyor, devlette kadro kapmaya çalışıyor gibi geldi. saha araştırması yapıyor avatara bakİzmirli Rümeysa
iyiyim her sey yoluna giriyor. biraz psikolojik sorunlar yasiyorum bunun icin de uzun zaman sonra bir uzmana gorunme karari aldim kullandigim ilaclari tekrar en azindan artik yasal yolla edinebilmek istiyorum cunku.Selam.Bayadır konuşmuyoruz cidden.Bende değişen pek bir şey yok sen nasılsın?İyisindir umarım.
dayim 50 yasindan buyuk diye hatirliyorum kendisiyle pek gorusemedigim icin net bilmiyorum ama sen kac yasindasinDayısı yaşındayım
32 olacağımiyiyim her sey yoluna giriyor. biraz psikolojik sorunlar yasiyorum bunun icin de uzun zaman sonra bir uzmana gorunme karari aldim kullandigim ilaclari tekrar en azindan artik yasal yolla edinebilmek istiyorum cunku.
dayim 50 yasindan buyuk diye hatirliyorum kendisiyle pek gorusemedigim icin net bilmiyorum ama sen kac yasindasin
Cami yaptıracağım ayağına bağış toplayıp milyonlarla topuk yapacağı günü iple çekiyorumbaktı netler kötü geliyor, devlette kadro kapmaya çalışıyor gibi geldi. saha araştırması yapıyor avatara bak