Hikaye modu 5. Bölüm çıksın ben daha mutlu olurum
Yayın yaparsan izlerim.
Bu arada Fallout 4 nasıl gidiyor?
Hikaye modu 5. Bölüm çıksın ben daha mutlu olurum
yok efem, ben en az 15 senedir robe de chambre giymem.Bu düşünmeyi bırakmış halin mi? Robdöşambr giyip elindeki viskiyle farklı bir aşamaya geçmişsin gibi geldi. Bir daha düşün
Fallout’u almadım henüz. Steam indirimi bekliyorum.Yayın yaparsan izlerim.
Bu arada Fallout 4 nasıl gidiyor?
Fallout’u almadım henüz. Steam indirimi bekliyorum.
Bu sıralar The Long Dark’ta havalimanında başlayıp, telsizi alıp, amerikan geyiği öldürüp postunu aldıktan sonra kirlenme bölgesine geçmeye çalışıyorum. Hem yeni hikayeye bakıp hem de +5 kiloluk çantayı yapmayı deniyorum da olmuyor.
Aksiyon filmi slow motion katliam müziği mi bu la nereden buldun bunu niye beni alıntıladın Bismillah deyip foruma girdim gizeme boğuldum senin yüzünden
Yav rdr2deAksiyon filmi slow motion katliam müziği mi bu la nereden buldun bunu niye beni alıntıladın Bismillah deyip foruma girdim gizeme boğuldum senin yüzünden
Hee ben o esnada baskının verdiği gazla ormana doğru kükrüyordum şarkıya odaklanmadımYav rdr2dejacki kurtardıktan sonra ateş başında söylüyorlardı ya ondan atmıştım. O kısmı yeni oynamıştım da gece gece atmam saçma olmuş harbi shsjshsh
avrupa şehirlerini dönüştürürken pek çok merkezde metro, tramvay hatlarına yürüme mesafesinde olmayan yerlere ev yapamayacağın kurallar konmuş. evet şehir çilesinden uzak yaşamak makul bi arzu yine de dağ başında da yaşanmaz. o yüzden genişlemesi demiryolu ile kısıtlanmış çevre planlaması mantıklı, popülasyon artışını da kontrolsüz genişlemeyi de önlüyor. ayrıca şehir içi ulaşımı da insan gücüne indirgiyor, bakınız bisiklet. zaten ufak şehir merkezlerinde bi yerden bi yere gitmek en fazla 20dk olmalı.