Allah sabır versin abi. Ben 3 yıldır güncelim stresten saç kalmadı jskssk@Keepr 15 seneyi geçiyor şu seriyi güncel takip edip forumda takılıyoruz şlfkgjdfg
şampuan kullanımını azalt kardeşim.Allah sabır versin abi. Ben 3 yıldır güncelim stresten saç kalmadı jskssk
Genetik bizde ya. Babamın da 25 civarları dökülmeye başlamış. Maalesef elimden pek bir şey gelmeyecek gibi.. bu arada modern tıpı kınıyorum. Hâlâ bir çözüm bulamadılar şuna sjsjsjşampuan kullanımını azalt kardeşim.
erken yaştayken işe yarar tedavileri var, doktora gidebilirsin. risklerini öğrenmeyi unutma, saçım olsun derken kısır kalma yaniGenetik bizde ya. Babamın da 25 civarları dökülmeye başlamış. Maalesef elimden pek bir şey gelmeyecek gibi.. bu arada modern tıpı kınıyorum. Hâlâ bir çözüm bulamadılar şuna sjsjsj
Göz altımda egzama var. Cildiyeye yakın zamanda gideceğim. Geçmişte erkek tipi kellik başlangıcı var demişti aynı doktor. Bakalım şimdi neler diyecek. Soralım belki bir deva buluruz.erken yaştayken işe yarar tedavileri var, doktora gidebilirsin. risklerini öğrenmeyi unutma, saçım olsun derken kısır kalma yani
ailede iç/dış egzema var mıGöz altımda egzama var. Cildiyeye yakın zamanda gideceğim. Geçmişte erkek tipi kellik başlangıcı var demişti aynı doktor. Bakalım şimdi neler diyecek. Soralım belki bir deva buluruz.
Var. Bu da zaten 4 yıla yakındır var. Sürekli tedavi etmeye çalışıyorum gidip gidip geri geliyor. Geçmez demişti zaten bi doktor.ailede iç/dış egzema var mı
ben kimseye tavsiye verecek yeterlilik zaten değilim doktor öyle dediyse öyledir tabi o yüzden susimVar. Bu da zaten 4 yıla yakındır var. Sürekli tedavi etmeye çalışıyorum gidip gidip geri geliyor. Geçmez demişti zaten bi doktor.
Kendimi kötü hissettim abi deme öyle :/ben kimseye tavsiye verecek yeterlilik zaten değilim doktor öyle dediyse öyledir tabi o yüzden susim