Soldier Boy 22 Ocak 2024 #912 Akainu gömmeli bi edit yapacaktım messi üzerinden ama baktım yaptığım edit fena olmadı fikir değiştirip messi editi yaptım.Bu ilk adam akıllı editim olduğu için tam olmadı ama fena değil bence
Akainu gömmeli bi edit yapacaktım messi üzerinden ama baktım yaptığım edit fena olmadı fikir değiştirip messi editi yaptım.Bu ilk adam akıllı editim olduğu için tam olmadı ama fena değil bence
kekomancer 22 Ocak 2024 #914 Aang dedi ki: Agam bu ne demek? Genişletmek için tıkla ... Emin olamıyorum demek
Mihawk 22 Ocak 2024 #918 Atatürk filminin 2. bölümünü izlemeye geldim. Gayet kaliteli bir iş olmuş. Keşke dizi şeklinde ulusal bir kanalda yayınlansaydı. Aras Bulut da Atatürk'ü sırtlamayı başarmış, Atatürk'ün hayal ettiğimiz karizmasını yansıtabilmiş.
Atatürk filminin 2. bölümünü izlemeye geldim. Gayet kaliteli bir iş olmuş. Keşke dizi şeklinde ulusal bir kanalda yayınlansaydı. Aras Bulut da Atatürk'ü sırtlamayı başarmış, Atatürk'ün hayal ettiğimiz karizmasını yansıtabilmiş.
Aang 22 Ocak 2024 #920 kekomancer dedi ki: Emin olamıyorum demek Genişletmek için tıkla ... Allah allahhhh