Usta bırak çöp piece i. Maçı izlemeye gelcek misinEn büyük hurdacıyım diye gezindin ama Kid’i listeye bile zor aldın. Gelip benim Sabo sevgimi sorguluyorsun şimdi…
Çalışıyorum usta. İş yerinde bakacağım bir yandan :/Usta bırak çöp piece i. Maçı izlemeye gelcek misin
Bugün ayrı bir yakışıklıyım sanırım.
Kafada problem var, davranışları yanlış ama sosyal medyada çok kötü linçler yiyor. Testo’nun videoda ölen kediye güldü diye bile yemediği küfür kalmadı. Millet de bundan cesaret alıp evine falan gidip rahatsızlık veriyor. Adama üzülüyorum.
Acer Nitro 5. İlk aldığımda Windows 10 Pro yükledim. Sistemi yükledikten 2 hafta sonra tüm sistem kastı. Dediler ki; "Home yükle. Pro'lar Acer'da uyumlu değil bu son üretimlerde" Eyvallah dedik. Sonra USB portunda temassızlık var. Bir sürü yazı yazdım oyun yükledim. Dedim en azından SSD alana ve oyunlarımı bitirene kadar idare etsin dedim. Sonra benim format atan adam nasıl attıysa; ürün anahtarı isteyip durdu. Dedim bu ne ? Güncellediğin için olabilir. Önceki bilgisayarımda yaşamadığım sorun. Şimdi de Ekran "Acer" yazısı gösteriyor ama sisteme girmiyor. İki aya yakındır kullanıyorum. Dert makinesi oldu bana.ne aldın anlat hele
Ben de ya ama harbiden bu adam çok tuhaf gizemli biri yaKafada problem var, davranışları yanlış ama sosyal medyada çok kötü linçler yiyor. Testo’nun videoda ölen kediye güldü diye bile yemediği küfür kalmadı. Millet de bundan cesaret alıp evine falan gidip rahatsızlık veriyor. Adama üzülüyorum.
Acerden sonrasını okumadımAcer Nitro 5. İlk aldığımda Windows 10 Pro yükledim. Sistemi yükledikten 2 hafta sonra tüm sistem kastı. Dediler ki; "Home yükle. Pro'lar Acer'da uyumlu değil bu son üretimlerde" Eyvallah dedik. Sonra USB portunda temassızlık var. Bir sürü yazı yazdım oyun yükledim. Dedim en azından SSD alana ve oyunlarımı bitirene kadar idare etsin dedim. Sonra benim format atan adam nasıl attıysa; ürün anahtarı isteyip durdu. Dedim bu ne ? Güncellediğin için olabilir. Önceki bilgisayarımda yaşamadığım sorun. Şimdi de Ekran "Acer" yazısı gösteriyor ama sisteme girmiyor. İki aya yakındır kullanıyorum. Dert makinesi oldu bana.
Acerden sonrasını okumadım
Lisans istiyorsan yaz atayım sana orjinal