@Allen i desteklemedim diye neden hain oluyomDespot Korsanfan yönetiminin 'goebbels'i bunu anma hakkına sahip değil. Zorla katledildi Un fedaileri. Zaten Unların Haini de senin karşıtın değil miydi?
@Allen i desteklemedim diye neden hain oluyomDespot Korsanfan yönetiminin 'goebbels'i bunu anma hakkına sahip değil. Zorla katledildi Un fedaileri. Zaten Unların Haini de senin karşıtın değil miydi?
Benim prime dönemimin başladığı zamanlardıNe günlerdi.
Birliği ve dirliği bozan sendin.@Allen i desteklemedim diye neden hain oluyom
Yok kardeş payı dizisinde oynamadım benKardeş Payı pilav günü sahnesindeki oyunculardan birisi sanırım.
Artık oynadın.Yok kardeş payı dizisinde oynamadım ben
Ben bozmadım Amacım un lobisini kurmakta değildi benim amacım Mihawk karşıtı anti nick çıkarmaktı nasıl oldu anlamadım Un lobisine döndü etrafBirliği ve dirliği bozan sendin.
@Count Alucard da un olacaktı ekip senin yüzünden dağıldı diye sana kinlendi. UnCount Alucard olmaktı hayalleri kursağında kaldı.Ben bozmadım Amacım un lobisini kurmakta değildi benim amacım Mihawk karşıtı anti nick çıkarmaktı nasıl oldu anlamadım Un lobisine döndü etraf
Benim yüzümden dağılmadı Rocks gibi dağıldık altını çizerim bir sabah kalktığımızda hepimiz eski nickteydik@Count Alucard da un olacaktı ekip senin yüzünden dağıldı diye sana kinlendi. UnCount Alucard olmaktı hayalleri kursağında kaldı.
Ben hep içimde taşıyorum zaten. co'un't@Count Alucard da un olacaktı ekip senin yüzünden dağıldı diye sana kinlendi. UnCount Alucard olmaktı hayalleri kursağında kaldı.
O yüzden mi kızgınsın bana etli ekmek ver barışakBen hep içimde taşıyorum zaten. co'un't