Ben banlıyım bundan sonra, siz takılın...Yine mi banlısın konudan?
Ben banlıyım bundan sonra, siz takılın...Yine mi banlısın konudan?
Alonso düz yolda spin atınca F1 konusunda takılırım artık. slkdslkdslBen banlıyım bundan sonra, siz takılın...
Alonso'nun düz yolda spin atacağını düşünmen F1 bilgini sorgulattı. Sen şuradan devam...Alonso düz yolda spin atınca F1 konusunda takılırım artık. slkdslkdsl
PuhahahahAlonso'nun düz yolda spin atacağını düşünmen F1 bilgini sorgulattı. Sen şuradan devam...
Attığın ilk video da arkadan temas olduğundan haberin yok yav. Boşuna spor takip ediyorsun cidden.Puhahahah
Bunu kabul etmezsen şurada bir 10-15 tane vardır:
98182391827312837 puan önde olacağımız ligde çektiğimiz çileyi hatırlattın yine bana Ilgaz
Bunu bildiğimden "kabul etmezsen" diye ekledim, ikinci videoda 54. saniyeden 1.05'e kadar bile üç tane düz yolda kazası var ama senle geyik yapılmıyor reis. Bende hata, gençliğin boyunca iki sporda da şampiyonluk göremeyince her şeyi fazla ciddiye almaya başladığını anlamam gerekirdi şimdiye kadar.Attığın ilk video da arkadan temas olduğundan haberin yok yav. Boşuna spor takip ediyorsun cidden.
Onun dışında aşağıda hangi kaza "düz yolda spin" yani kazaları ya da teknik sorunla oluşan kazalar bile var içinde. Haklı olmaya çalışacaksın diye boşunu yaptın yine. Bugünün acısına veriyorum bu halini.
Yahu adama arkadan çarpmışlar "Bunu biliyorum" diyorsun ama kendi hatası gibi yazma komikliğine düşüyorsun. Yani mantığı bırakıp yazmasan keşke. :SBunu bildiğimden "kabul etmezsen" diye ekledim, ikinci videoda 54. saniyeden 1.05'e kadar bile üç tane düz yolda kazası var ama senle geyik yapılmıyor reis. Bende hata, gençliğin boyunca iki sporda da şampiyonluk göremeyince her şeyi fazla ciddiye almaya başladığını anlamam gerekirdi şimdiye kadar.
Roche nerelerdesin yav, yüzünü gören cennetlik.Spor sohbet gitmiş sanırım her neyse @RedTeroR Umreye mi gittin yoksa bu haftaki sonuçlar halis mi