Bayadır takip ediyordum bu beyfendiyi. Bu çıkışı ilk yaptığında ejderhaadam(murat) bok fırlatmalı bir şekilde tüwidderda dadanmıştı beyfendiye
Geçen yine dolaşıma soktular bu videoyu, görünce Kuzan'a atayım dedim:d
Bayadır takip ediyordum bu beyfendiyi. Bu çıkışı ilk yaptığında ejderhaadam(murat) bok fırlatmalı bir şekilde tüwidderda dadanmıştı beyfendiye
Konuşurken ağzı yüzü oral sex'e maruz kalmayan insanları takip etsene Kekem ya bu nedir.Bayadır takip ediyordum bu beyfendiyi. Bu çıkışı ilk yaptığında ejderhaadam(murat) bok fırlatmalı bir şekilde tüwidderda dadanmıştı beyfendiye
Geçen yine dolaşıma soktular bu videoyu, görünce Kuzan'a atayım dedim:d
Kendim keserim bu parayı vereceğime.Geçen dolaşırken gördüm, birinin tabelasında saç kesimi 50 TL yazıyordu. Hepsi farklı fiyat çekiyor.
Beyfendi gay yanılmıyorsamKonuşurken ağzı yüzü oral sex'e maruz kalmayan insanları takip etsene Kekem ya bu nedir.
Hadi canımBeyfendi gay yanılmıyorsam
Alanında baya bilgili bir insan, vlogları da eğlenceli. Ben baya severek takip ediyorum:dHadi canım
Neyse biraz ağır yazmıştım şimdi daha da kötü oldu durum. Konuşurken sesini ve ağzını değiştiren tiplerden hep kıl kapmışımdır. o yüzden olsa gerek.
Alanı ne ?Alanında baya bilgili bir insan, vlogları da eğlenceli. Ben baya severek takip ediyorum:d
EdebiyatAlanı ne ?
Oha.Geçen dolaşırken gördüm, birinin tabelasında saç kesimi 50 TL yazıyordu. Hepsi farklı fiyat çekiyor.
@Mihawk icardi saçını kendin yapman lazım artıkGeçen dolaşırken gördüm, birinin tabelasında saç kesimi 50 TL yazıyordu. Hepsi farklı fiyat çekiyor.