Son demlenme şekillerinden rahatsız oldumBir avuç kafadarın hayatının son demlerinden keyif almaya çalışmasından niye rahatsız oldun kardeşim
Son demlenme şekillerinden rahatsız oldumBir avuç kafadarın hayatının son demlerinden keyif almaya çalışmasından niye rahatsız oldun kardeşim
Balkona kaçan topu vermeyen emekli amca moda geçmişsin sen.. MehhhhhhhhhhhhSon demlenme şekillerinden rahatsız oldum
Adamların eğlenmesi kötü değilki ben gelinlik giymiş adamım ajnwfnajwnf ama o mayolar çükün üstünde çok kötü duruyor ya awmfjkamwfaKendi halinde eğlenen insanlardan niye rahatsız olalım olm
Estetik algına uymuyor diye kensıllayamazsın kardeşimAdamların eğlenmesi kötü değilki ben gelinlik giymiş adamım ajnwfnajwnf ama o mayolar çükün üstünde çok kötü duruyor ya awmfjkamwfa
Yasaklamadım gözlere dikkat dedim sadece skslsmdmEstetik algına uymuyor diye kensıllayamazsın kardeşim
Twitterda mayolu dayı videoları aratmanı hiç yakıştıramadım tiksavYasaklamadım gözlere dikkat dedim sadece skslsmdm
Rafine zevkleri olan bir kardeşimizi neden hor görüyorsunuzTwitterda mayolu dayı videoları aratmanı hiç yakıştıramadım tiksav
Rafine zevklerine bir şey demedik zamanında ama bu Rafine Pro Plus olmuşRafine zevkleri olan bir kardeşimizi neden hor görüyorsunuz
Onun nesli dikkat dedeler videosuna yetişememiş, ondan bu boşlukTwitterda mayolu dayı videoları aratmanı hiç yakıştıramadım tiksav
Onun nesli dikkat dedeler videosuna yetişememiş, ondan bu boşluk