Mihawk 31 Ara 2023 #881 Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım. Gelecek seneyi yine hep beraber, daha güzel geçirmek dileğiyle.
Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım. Gelecek seneyi yine hep beraber, daha güzel geçirmek dileğiyle.
Euron Greyjoy 31 Ara 2023 #882 Yılın bu günü dinlenmeden geçilmeyen o şarkı: Gizli İçerik 2024 yılı herkese mutluluk ve sağlık getirsin getirmezse de koy g.te gitsin.
Yılın bu günü dinlenmeden geçilmeyen o şarkı: Gizli İçerik 2024 yılı herkese mutluluk ve sağlık getirsin getirmezse de koy g.te gitsin.
RedTeroR 31 Ara 2023 #883 Tüm değerli dostlarımın yeni yılını kutlarım. Sağlıklı huzurlu başarılı bir yıl olsun sizin için. @carpe d. em seninki de olsun
Tüm değerli dostlarımın yeni yılını kutlarım. Sağlıklı huzurlu başarılı bir yıl olsun sizin için. @carpe d. em seninki de olsun
Onur 31 Ara 2023 #884 Daha demokratik, daha lâik ama hepsinden öte dertsiz tasasız, eğlenceli bir yıl olması dileğiyle. Herkese iyi yıllar dilerim.
Daha demokratik, daha lâik ama hepsinden öte dertsiz tasasız, eğlenceli bir yıl olması dileğiyle. Herkese iyi yıllar dilerim.
Cavitq11 31 Ara 2023 #888 Mike dedi ki: 2009'a selam çakıp geldik. Ne var bunda Genişletmek için tıkla ... Herkes 2024'e girmek için can atıyor.2009 candır,buradan devam biz xd
Mike dedi ki: 2009'a selam çakıp geldik. Ne var bunda Genişletmek için tıkla ... Herkes 2024'e girmek için can atıyor.2009 candır,buradan devam biz xd
Cavitq11 31 Ara 2023 #889 Chibi Şeytan dedi ki: Ne yani ben sana arada evde uluduğumu söylememiş miydim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ?
Chibi Şeytan dedi ki: Ne yani ben sana arada evde uluduğumu söylememiş miydim Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ?
Cavitq11 31 Ara 2023 #890 ginejero dedi ki: Seneye görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Seneyede görüşmeyiz xd