Tabiki bana muazzam şarkı sözü ve tür söyleyin hemen üreteyim bir taneİsterseniz Müzik Sohbet, Haber ve Tartışma konusunda paylaşayım.
Tabiki bana muazzam şarkı sözü ve tür söyleyin hemen üreteyim bir taneİsterseniz Müzik Sohbet, Haber ve Tartışma konusunda paylaşayım.
Beyazsakala yazılmış şarkısı var mı?Recep baltaşın yeni forumuna yaptığım şarkı
Bu adam benim babam varBeyazsakala yazılmış şarkısı var mı?
Abi duymuş gibi yazmışın hep@Bogeyman adlı arkadaşımız KorsanFan için yapay zekâ ile olan becerisini kullanarak şarkı hazırlamış. Genel Sohbet'te eski sayfalarda kalmaması için burada paylaşıyorum.
Link şöyleymiş:
https://app.suno.ai/song/f7959960-6749-46a7-b059-8acf363804fd
-mIş ile yazmamın sebebi Genel Sohbet'te "şarkılar hazırladım" dedin ama ben bir tane görünce emin olamadım. Zaten yeni duydum. Neyse. Emeğine sağlık bu arada. Güzel bir çalışma olmuş. Hatıra kalsın.Abi duymuş gibi yazmışın hep
Abi valla gazeteciyim böyle şeyleri düzeltmekle geçti ömrüm kusuruma bakma-mIş ile yazmamın sebebi Genel Sohbet'te "şarkılar hazırladım" dedin ama ben bir tane görünce emin olamadım. Zaten yeni duydum. Neyse. Emeğine sağlık bu arada. Güzel bir çalışma olmuş. Hatıra kalsın.
Konu dışı olduğu için buradan devam edeyim. Hiç önemli değil. Sorman iyi oldu. Dilci olduğum için düzeltme meselelerinde seni anlıyorum.Abi valla gazeteciyim böyle şeyleri düzeltmekle geçti ömrüm kusuruma bakma
HoşbuldumKonu dışı olduğu için buradan devam edeyim. Hiç önemli değil. Sorman iyi oldu. Dilci olduğum için düzeltme meselelerinde seni anlıyorum.
Bu arada hoş geldin foruma.