Cinsel sağlık herkesin fikri (daha ziyade bilgisi) olması gereken bir konu çünkü.Bu adamın niye her konu hakkında bir fikri var ?
Cinsel sağlık herkesin fikri (daha ziyade bilgisi) olması gereken bir konu çünkü.Bu adamın niye her konu hakkında bir fikri var ?
Tek zararı karşı tarafı rahatsız etmek, başka pek bir amacı yok.Arkadaşlar dün akşam 10 gibi telefonuma bir anda onlarca SMS geldi. Araştırdım buna SMS bomb deniyormuş daha önce yaşayan oldu mu, bir zararı olur mu? Numaramıza nasıl ulaşıyorlar acaba. Smsler bim, file, kimgbister gibi yerlerden gelen üyelik onay kodları şeklinde.
Bir femboy bulup evlenmek.
Sanırım, başıma geldi. Durmadan mesaj gelince bir şekilde engellemiştim.Arkadaşlar dün akşam 10 gibi telefonuma bir anda onlarca SMS geldi. Araştırdım buna SMS bomb deniyormuş daha önce yaşayan oldu mu, bir zararı olur mu? Numaramıza nasıl ulaşıyorlar acaba. Smsler bim, file, kimgbister gibi yerlerden gelen üyelik onay kodları şeklinde.
Kitap hedefini gerçekleştir. Paha biçilemez duygu.* Yaz stajını verimli geçirmek
* 2024 yılını 30-40 kitap ile bitirmek
* Lol'de altın olmak
* Sigarayı bırakmak
Ben buldum birlikte lezbiyen couple olduk, darisi size artikBir femboy bulup evlenmek.
Sağ olasın sağ olasın.Ben buldum birlikte lezbiyen couple olduk, darisi size artik