Hanfendinin zerafete bittim
Hanfendinin zerafete bittim
Güzelmiş xD
Felsefe sınavım var bu kitap üzerinden, örtmen soruları önceden verdi ama birisi bu olmak üzere 2 soruya cevap bulamadım sadece. İkisi de benzer sorular zaten, insanın kendi içindeki vebasıyla ilgili. En kötü ihtimalde, içime sinmese bile böyle yazacağım sanırım.Çoğunlukla, eserlerde atfedilen metaforların, eser ve/veya karakteri anlamaya değil de, tüketen kişinin kendi anlayışına uydurmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Belki de burada da istenen; karakterlerin -olası- vebalarını ve bunların anlamlarını değil de senin veban olabilecek şeyi düşünmendir. Muhtemelen çok da doğru düşünmüyorum ama olsun :/…
Geçmişini yorumla -kitapta varsa- o zaman. Şimdiki anı değil de geçmiş içselliğini pekiştirmek, anlayamayışını, kendi mantık düzeyine indirgemek için kullanmıştır metaforu. Ailesi veya ailesi kadar yakın birisiyle olan geçmişi anlatılıyorsa daha sağlıklı olur…Felsefe sınavım var bu kitap üzerinden, örtmen soruları önceden verdi ama birisi bu olmak üzere 2 soruya cevap bulamadım sadece. İkisi de benzer sorular zaten, insanın kendi içindeki vebasıyla ilgili. En kötü ihtimalde, içime sinmese bile böyle yazacağım sanırım.
Koreans Mmorpgleri doğu avrupalı dostlarla oynayarak çözen arkadaşlarım oldu. Ben o sıra eşşek gibi Türk guildle takılıyordum..Merak ettim. Ingilizcenizi gelistirdiginizi düşündüğünüz belirli bir oyun var mı?
İlk başta bana dedin sandımayı gibi uyumayı öğrenmek istiyorum
Fallout New Vegas ve Skyrim İngilizcemi ortaokul döneminde ciddi anlamda geliştirdi.Merak ettim. Ingilizcenizi gelistirdiginizi düşündüğünüz belirli bir oyun var mı?