Korsanfan kitabeleri mi onlar
RORONOA ZORO
Korsanfan kitabeleri mi onlar
Toplumdan ziyade toplumdaki spesifik bir kesimin zaman içindeki değişim ve dönüşümüToplum analizi yapılır bu kaynaklardan
Bir an deja vu oldum.....RORONOA ZORO
Keşke şu dönemlerde forumda olsaydım.@Millennium Wizard
Flamingo neler karıştırıyor amacı ne ? - One piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org
O dönemde alfabeyi öğreniyorduk çok garip geliyorKeşke şu dönemlerde forumda olsaydım.
Seveceğin zamanlar değildir. Ondan bir müddet sonrasını biliyorum ortam ancak bir kahvehaneyi dolduracak çapta olduğu için kendi küçük dünyasında birbirine alışmış tipler yeni gelenlere üst perdeden bakıp kendince hemşericilik oynuyorlardı forumda. Yavaştan kıvama getirdik ortamı çok şükür.Keşke şu dönemlerde forumda olsaydım.
O günlerden kalma bir garp fanı @RedTeroR ve birkaç isim var hala. Onlar anlatsın arada sana @Sakata GintokiSeveceğin zamanlar değildir. Ondan bir müddet sonrasını biliyorum ortam ancak bir kahvehaneyi dolduracak çapta olduğu için kendi küçük dünyasında birbirine alışmış tipler yeni gelenlere üst perdeden bakıp kendince hemşericilik oynuyorlardı forumda. Yavaştan kıvama getirdik ortamı çok şükür.
Tartışma ortamı için doğru. Ama One Piece o zaman daha keyifli geliyordu. Ergenken Alabasta - Enies Lobby izlemek insanda daha farklı bir his bırakıyor. Bir de dandik internetle 240p kazasker çevirisi bölümleri inmesini bekle dur vs.Seveceğin zamanlar değildir. Ondan bir müddet sonrasını biliyorum ortam ancak bir kahvehaneyi dolduracak çapta olduğu için kendi küçük dünyasında birbirine alışmış tipler yeni gelenlere üst perdeden bakıp kendince hemşericilik oynuyorlardı forumda. Yavaştan kıvama getirdik ortamı çok şükür.
Şimdiki aklım olsa MW'yi zorbalardım...Seveceğin zamanlar değildir. Ondan bir müddet sonrasını biliyorum ortam ancak bir kahvehaneyi dolduracak çapta olduğu için kendi küçük dünyasında birbirine alışmış tipler yeni gelenlere üst perdeden bakıp kendince hemşericilik oynuyorlardı forumda. Yavaştan kıvama getirdik ortamı çok şükür.
Biraz siteye göz gezdirdim @Alpamis @RedTeroR @Whitebear D @Montana@Millennium Wizard
Flamingo neler karıştırıyor amacı ne ? - One piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org