Biraz özgüven yüklemesi:Uzun zamandır sunum yapmıyordum nedense bır heyecanlandım!!!!!!
Biraz özgüven yüklemesi:Uzun zamandır sunum yapmıyordum nedense bır heyecanlandım!!!!!!
O da bişey mi üsküdar metronun orda martının biri ölü fare gagalıyodu Üsküdarı seviyom ya
Ne ırklar var ne acılar ne darbeler alıp yaşıyorlar. Dümdüz köylü Zoro'ya bak aldığı darbenin haddi hesabı yok ama tüm ırklardan daha da kuvvetli ve dayanıklı. Ryuma'nın soyundan olunca böyle oluyor demek ki. Birde Luffy'e meyve yedi diye demediğini bırakmıyor adamlar. Ryuuma gibi bir adamın soyundan gelmek yeterliymiş.
Seri batmış yauv bu seriyi düzenli takip etmek çok zor
Alışkanlıktan bakıyorum.Artık OP için ne enerjim ne de heyecanım kaldı.Seri batmış yauv bu seriyi düzenli takip etmek çok zor
Bugün işyerinde seriyi okurken bi tık duygulandım. Uzunca süre seriyi okumayınca arada böyle duygular dışa vuruyor sanırımAlışkanlıktan bakıyorum.Artık OP için ne enerjim ne de heyecanım kaldı.
Onun sebebi Kuma olabilir hepimizi ağlattı...Bugün işyerinde seriyi okurken bi tık duygulandım. Uzunca süre seriyi okumayınca arada böyle duygular dışa vuruyor sanırım
''Op okumak hiç stresli değil.''Alışkanlıktan bakıyorum.Artık OP için ne enerjim ne de heyecanım kaldı.