vagabond oku. Ruronui Kenshin animesi de yenilenmiş sanırım. Ona bak olmadı.Japon istiyorum:/
vagabond oku. Ruronui Kenshin animesi de yenilenmiş sanırım. Ona bak olmadı.Japon istiyorum:/
Verilir verilir. Sonları belki seni pek tatmin etmeyebilir. Ama kesinlikle çok epik sahneleri vardır.Niyeyse ne zaman başlasam itici geliyor o seri bana devam edemiyorum.
@Kenshiro ne diyorsun şans verilir mi bir daha?
Vagabond olmaz çünkü bitmemiş. Zaten güya devam ediyor olmasına rağmen ayda yılda bir bölüm gelen serilere uyuzum çoğuna başladığıma pişmanım bir de kesin olarak yarım kalmış asla devamı gelmeyecek bir seriye mi başlayacağım? Kalsın.vagabond oku. Ruronui Kenshin animesi de yenilenmiş sanırım. Ona bak olmadı.
İstersen Ronin isimli çizgi romana bakabilirsin. 1983 yapımı 6 bölümlük bir iş. Samuray Jack'e ilham kaynağı olmuş bir yapım. Onun dışında başka bir yapım aklıma gelmedi.Japon istiyorum:/
Samuray animesi dediğin aslında gintamadır da işte bu @Kenshiro ne anlar tabiVagabond olmaz çünkü bitmemiş. Zaten güya devam ediyor olmasına rağmen ayda yılda bir bölüm gelen serilere uyuzum çoğuna başladığıma pişmanım bir de kesin olarak yarım kalmış asla devamı gelmeyecek bir seriye mi başlayacağım? Kalsın.
Kenshin olabilir ama.
Tahta kılıçlı samuray mı olur hocam...Samuray animesi dediğin aslında gintamadır da işte bu @Kenshiro ne anlar tabi
İşte düşün nasıl gerçekçi. Kılıç yasağı döneminde samuray ruhunu yaşatan bir yiğitTahta kılıçlı samuray mı olur hocam...
O tamamlanmamış bir seri. Başlamam ona. Ayrıca aslında anime istiyorum jffjslslfkd