Ortalama bir kullanım.Ne için? Ortalama kullanım mı oyun vs mi authocad mi?
Ortalama bir kullanım.Ne için? Ortalama kullanım mı oyun vs mi authocad mi?
Fiyatlar hızlı değişiyor şimdi en son kardeşim için epey kurcalamıştım ve üstünden geçti. Günlük sıradan internet, video, ofis programları vs ise daha ucuza da halledersin sanki alpam.Ortalama bir kullanım.
Şu saatten sonra gücümüz ona yetmez çağırma şeytanı şşşşşşş sessiz olSeninle yarışabilmek için kilo vermek yetmez. Kas da çalışmam lazım.
@Alpamis niye hayvan gibi vücut yaptı sanıyorsun!?
Bir arkadaşım için sordum da tam olarak ne için ben de bilmiyorum.Fiyatlar hızlı değişiyor şimdi en son kardeşim için epey kurcalamıştım ve üstünden geçti. Günlük sıradan internet, video, ofis programları vs ise daha ucuza da halledersin sanki alpam.
200 kilo Bench atan adamsın.Şu saatten sonra gücümüz ona yetmez çağırma şeytanı şşşşşşş sessiz ol
Buna yakın ucuz modeller vardı sanki biraz göz gezdirince ama eğer sıradan bir gogıl, ytup, dizi kullanıcısı düzeyindeyse o paraya değmez.Bir arkadaşım için sordum da tam olarak ne için ben de bilmiyorum.
Hayatımda Bench yapmadım len200 kilo Bench atan adamsın.
İşte atsan 200 atarsın diyorHayatımda Bench yapmadım len
Hadi oradan. O göğüslerin sırrı ne.Hayatımda Bench yapmadım len
Yanlış görmüşsün aslında bacak ve göğüs için spor salonu yapabilirim bu yıl fazla zayıflar.Hadi oradan. O göğüslerin sırrı ne.