Bir bolumunde Tom'un kafasını giyotinle uçuruyorlardı, idam ediliyor. Korkunç işler.Jerry bazı bölümlerde Tom'u başlangıçta Tom bir şey yapmadan fazlasıyla rahatsız ediyordu. O yüzden Jerry'e de pek acımıyorum.
Bir bolumunde Tom'un kafasını giyotinle uçuruyorlardı, idam ediliyor. Korkunç işler.Jerry bazı bölümlerde Tom'u başlangıçta Tom bir şey yapmadan fazlasıyla rahatsız ediyordu. O yüzden Jerry'e de pek acımıyorum.
Oynuyorlar abisi.Yazık lan Jerry'e.
Şuanlık sadece VPN açıkken giriyor. Arada kapatıp deniyorum.Birkaç saat VPN ile kullan. Kapattıktan sonra sorunsuzca kullanmaya devam edebilirsin.
Tom'un Jerry'e öyle davranmasının sebebi sahibi. Aslında Jerry'i belli seviyede seviyor, bu da işleniyor zaten. Tom'un olayı onu kesinlikle öldürmek değil, aksine öyle görünmek sahibi sebebiyle.Tom hatalarını böyle görmezden gelemezsin.Seni zorba Timsah.
Hatırladım bu bölümü. Haklısın. Küçükken neler izledik? Çok sevdik, ettik ama bunları anlamadan da izledik.Bir bolumunde Tom'un kafasını giyotinle uçuruyorlardı, idam ediliyor. Korkunç işler.
Avatar güzelmiş.Eve yeni internet bağlatcam da önerisi olan var mı? TürkNet bağlatmayı düşünüyorum ünide kullanmıştım memnun kalmıştım. Aylık 300tl ama sabit fiyat yok taahhüt de yok. Sonradan fiyatın artma ihtimali var.
SelamHerkese selamlar.
Selam. Foruma ayda yılda bir gelip amiral övüp gidiyorsun iyice enseye tekmelik kıvama geldin sakatat. Nerelerdesin la senHerkese selamlar.