Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İç ısıtan bir seri ama neden bu kadar underrated onu anlamıyorum.
Bence sebebi pazarlama hatası bir de artistik olarak manga ile animenin çok farklı durması.

KHR animesi sabah 7-9 arasında yayınlanan çok genç , hatta çocuk bir kitleye hazırlanmış bir seri. Zaten serinin başlangıcı da biraz aksiyon/komedi - slice of life şeklinde o yüzden Anime'nin stili olsun animedeki sansürler olsun mangayı yakalayamıyor zatne manganın son 2 arkı animede de olmayınca KHR bir türlü kitlesine ulaşamıyor. Ee tabi başlangıcının da sıkıcı olması cabası ben 2 kere bıraktım 3. de şansım yaver gitti de tamamını izledim ve sonra da okudum.

Eksileri çok olan bir seri ancak, derli toplu bitirebilen, final arkında çok fazla totoyu başı dağıtmadan o aile havası ile bitebilmiş nadir işlerden. Ayrıca güç ve rank sistemi konusunda da ders diye okutulsa yeridir.

çok beğendiğim ve saygı duyduğum bir ekşi sözlük yazarının bir entrysi aklıma geldi.

şöyle diyordu: türkiye'yi keynes, marx, friedman dirilip 3 farkli ekonomik ekolu harmanlayip oyle bir kurtarma plani hazirlasalar onlar bile kurtaramaz.

entryi bulup eklicem mesaja

Ee tabi başlangıcının da sıkıcı olması cabası ben 2 kere bıraktım 3. de şansım yaver gitti de tamamını izledim ve sonra da okudum.
Animenin ilk 20 bölümü komedi + karakter tanıtımıydı. Mangada ise 60. bölümde işler ciddileşmeye başladı. Çok uzun bir süre. Evet insanlar sıkılıp bırakmıştır :/

Gokudera'nın sigarasını ve kanları sansürlediler. Bunları saymazsak bile yakaladı bence.

Peki sence eksiği neydi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık