Dansöz didem’in yılbaşı giysisi neymiş öyle ya? Çarşafla çıksaymış oldu olacak. Ne hale geldik
Öyle değerli bir dansöz ki aliminyum folyoya sarmışlar.Dansöz didem’in yılbaşı giysisi neymiş öyle ya? Çarşafla çıksaymış oldu olacak. Ne hale geldik
İkinciyi bilmiyorum ama birinci muazzam bir kanal. Hem izlerken rahatlatıcı hem de çok güzel tarifler gösteriyor. Elmalı turta benzeri çok leziz ve yapması basit bir tatlı tarifi var, iki gün önce yaptım evde çok güzel oldu.Sanırım 2 güzel kanal buldum :
Bum çakalaka bum bum@Brönzel Lem bana pacisifista ile ilgili teorini atacaktın
Teşekkür ederimBum çakalaka bum bum
[Teori] - Dünya Hükümeti'nin Yeni Oyuncakları
*.:. .:.* . *___. : .___* * .:. * Dünya Hükümeti'nin Yeni Oyuncakları * ':' * *____________* Gün ağarıyor, devir değişiyor, Yeni Çağ başlıyor; korsanların kendi içlerindeki düzen tam zemininden çatlarken serkeş, hırçın denizleri dengede tutan zincirler de gevşiyor. Ardı ardına vuku...www.korsanfan.com
Valla bunu yeni gördüm.Ben bir tane bleach kanalı görmüştüm senin videoları aynen kopyalayıp bleache de yapmış ama pek uğraşmamış Artık bir akım yarattın olacak o kadar iyi olanlar belli olur zaten.Ben hesaba evde değilken ulaşamadım hesap o kadar eski ki gmail ile alınmamış hesaplardan pc olmayınca giremedim. Telefonda kaydetmemişiz bir kod yolladı sonra zamanı geçince o da çıkmadı bir daha.İyi isim bulsam değiştireceğim bu nicki balıkadam arcında almıştım nickleri kabul etmeyince öyle kaldı.
@Millennium Wizard bunun gibi belki 10 tane daha kanal gördüm, artık ne diyeceğimi şaşırdım :d sen ne dersin bu işe, bunun bir sonu olur mu :d