O zaman sıkıntı yok xd Avatarı falan ayarlar mısın yoksa ben mi halledeyim?Reis istediğin kadar öv lütfüyü
O zaman sıkıntı yok xd Avatarı falan ayarlar mısın yoksa ben mi halledeyim?Reis istediğin kadar öv lütfüyü
Ayarlarım ben sana avatar ha faizini alırım bu haftanın ona göreO zaman sıkıntı yok xd Avatarı falan ayarlar mısın yoksa ben mi halledeyim?
Faiz haram Nas suresini biz mi öğretek bu yaştan sonra? Ayarla hadi şimdiden başlıyoruz öyleyse.Ayarlarım ben sana avatar ha faizini alırım bu haftanın ona göre
Zoro fanı koruma mevduatı açtık xD
Ne güzel iki hafta faiz uygulayacaktıkFaiz haram Nas suresini biz mi öğretek bu yaştan sonra? Ayarla hadi şimdiden başlıyoruz öyleyse.
Dine girmeyeceğim ama o surede de Riba diyormuş aslında farklı bir kavram bir ara inceleme yazıları görmüştüm yani bildiğin tefecilerin yaptığı tefecilikten bahsediyor.Faiz haram Nas suresini biz mi öğretek bu yaştan sonra? Ayarla hadi şimdiden başlıyoruz öyleyse.
Aynen öyle. Reis faize söve söve faiz yükseltti. E benim de aynı şeyi yapmayacağımı kim söyledi ki? Öyle bir öveceğim ki sövmekten beter olacak her şey.Dine girmeyeceğim ama o surede de Riba diyormuş aslında farklı bir kavram bir ara inceleme yazıları görmüştüm yani bildiğin tefecilerin yaptığı tefecilikten bahsediyor.
Zoro'dan soğutan Zoro fanları bitti şimdi de Zoro'yu öve öve Zoro'dan soğutan lütfü fanları görecek forum xDAynen öyle. Reis faize söve söve faiz yükseltti. E benim de aynı şeyi yapmayacağımı kim söyledi ki? Öyle bir öveceğim ki sövmekten beter olacak her şey.
Zoro fanlığı neyi gerektiriyorsa onu yapacağım işte.Zoro'dan soğutan Zoro fanları bitti şimdi de Zoro'yu öve öve Zoro'dan soğutan lütfü fanları görecek forum xD