Eğer olursa erken seçim.2022'ye ne damga vurur ? Tahmin var mı ?
Eğer olursa erken seçim.2022'ye ne damga vurur ? Tahmin var mı ?
Korona bitebilir demeyi çok isterdim ama uzak ihtimal. Belki wano biter de o vurabilir2022'ye ne damga vurur ? Tahmin var mı ?
Mayalar boş sıkmış. Aynen kardeşim kıyamet. Aynen kardeşim hesapladınız.Çok bilgili olduğum bir konu değil ama ben veletken mayalar,kıyamet felan diyorlardı, coronayı anca böyle bir mevzu halleder.
Yok mu haber?
Maksat haber olsun, o zaman onu da unutmuştum . Şöyle haber çıksa bizde boş sallasak eğlenceli olurdu.Mayalar boş sıkmış. Aynen kardeşim kıyamet. Aynen kardeşim hesapladınız.
Kıyamet koptu, Tanrı yenildi. Şeytanın düzenine geçildi. Dünyayı Beyaz Saray'dan Lucifer yönetiyor. Altına Tapınak inşa ettirdi, kimse farkında değildi. ABD Başkanına ültimatom falan veriyor.Çok bilgili olduğum bir konu değil ama ben veletken mayalar,kıyamet felan diyorlardı, coronayı anca böyle bir mevzu halleder.
Yok mu haber?
Hiçbir şey başarmayıp kyk yurdunda pijamamla o zamanlar gezegenleri incelemiş mayalıları eleştiriyorum. Ejsjsjsjsjsjsjsj. Böyle diyince çok komik oldu.Maksat haber olsun, o zaman onu da unutmuştum . Şöyle haber çıksa bizde boş sallasak eğlenceli olurdu.
Elektriğe %52/%127, doğalgaza %25 zam ve diğerleri... 2023'ün damgalarını konuşmaya başlayabiliriz.2022'ye ne damga vurur ? Tahmin var mı ?
2023 yılında seçim var. Bütün seneyi götürür. Tartışmalar, mitingler, kaos ortamı.Elektriğe %52/%127, doğalgaza %25 zam ve diğerleri... 2023'ün damgalarını konuşmaya başlayabiliriz.
Bu fahiş zamlarla erken seçim olmayacağını anlamış olduk en azından. Evet seçim 2023'te.2023 yılında seçim var. Bütün seneyi götürür. Tartışmalar, mitingler, kaos ortamı.