İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?Ciddi mi hangi bolum?
İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?Ciddi mi hangi bolum?
Kaçıncı sınıf? İngilizce mi?İşletme. Fakülteye gel yarın, en yakışıklı bulduğun erkeğin kıyafetini ezberle ve buraya yaz bakalım o ben çıkacak mıyım?
Çok özel oldu bu . Sen de mi Yıldız?Kaçıncı sınıf? İngilizce mi?
Aynen.Çok özel oldu bu . Sen de mi Yıldız?
Eglendim en azından. Değişik bir tecrubeydi. Sorarsan önermemTavsiye vermek isterdim ama üstad sensin
Sence haklı bir düşünce değil mi dedi feminizm için. Dedik estağfurullah bir kadının düşüncesine ben yanlış diyemem ne haddime deyince bı kaldı : )İyi yapmış bence, ileride sürtüşeceksek hiç girmeyelim bu ilişkiye demiş resmen
Olabilecekleri tahmin ettiğim için bir kere bile girmedim o konuya. Sanırım en doğrusunu yapmışım.King vs. Katakuri konusu benim için bitti. Artık o konuya bir şey yazmam.
Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.Olabilecekleri tahmin ettiğim için bir kere bile girmedim o konuya. Sanırım en doğrusunu yapmışım.
Umarım onlar da benim yaptığım capsler değildir.Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.
Ben bir yerden sonra gülmüyorum : / bu insanlarla benim oyum bir mi diye düşünüp üzülüyorum...Yok ya, okuması epey keyifli yorumlar var. Rahat en az 5 yorumda kahkaha attım. Bir bak bence.