İlker'e ruşen nazarı deydi.......Vay be, zamanında reyizi takibe almışım şimdi gördüm de yarasa konusuna girmiş :d
btw ilker canikligil de tedavi altındaymış onun da videosunu gördüm.
Dayı iyi konuşmuş ama. Tuttum.
İlker'e ruşen nazarı deydi.......Vay be, zamanında reyizi takibe almışım şimdi gördüm de yarasa konusuna girmiş :d
Veysiyle Nazım’ın ahını alanlar çok yaşamaz diyollarVay be, zamanında reyizi takibe almışım şimdi gördüm de yarasa konusuna girmiş :d
Bence bilinenden çok bilinmeyen korkutmalı.Birleşik Krallık verileri beni çok korkutuyor.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Toplam test sayılarını tutmaya başladıklarından beri iki gündür delirtici bir vaka/test oranına sahipler.
Dün 10000 testte 3700 pozitif vaka bugün ise 12000 testte 5900 pozitif vaka.
Kesinlikle. Onlar zaten hastaydı muhtemelen. Bilmiyorlardı ve bilmeden yayıyorlardı. Asıl korkuncu bu.Bence bilinenden çok bilinmeyen korkutmalı.
Nüfusa oran var bir de. Allah çinin belasını versin. Ne diyelim başkaAmerikada bugün 1340 kişi ölmüş. Güblük ölüm sayıları hala artışta. Dül 1105 kişi ölmüştü. Önceki gün de 1003 gibi bir sayıydı galiba. Trump önümüzdeki iki hafta çok ölümler olacak diyor. Biz İtalya'ya falan takılıyorduk ama Abd, İtalya'yı aratacak herhalde.
Amin.Nüfusa oran var bir de. Allah çinin belasını versin. Ne diyelim başka