@Capori 'nin dediği gibi unutmuşlar.Yalova niye üvey evlat gibi kalmış?
@Capori 'nin dediği gibi unutmuşlar.Yalova niye üvey evlat gibi kalmış?
Teşekkürler.46'ymış o da. Hazirlayanlar unutmuş.
Hocam benim ailemde nefes darlığı çeken olmadı. Öksürük evet 4-5 te başladı. Bulunduğun ilçe sağlık merkezini ararsan buradan eve ekip yollayıp test yapabiliyorlar mış. İstiyorsan bir onlarla konuş.Dostum ben 3-4 gün önce nefes almada sıkıntı çekmeye başlamıştım. Dün itibari ilede istifra ve ishal başladı. Ateşim'de var biraz, vücudum ise halsiz ve kendimi battaniyeyle sarmama rağmen üşüyormuşum gibi hissediyorum. Sen ilk gözden gördüğün için bir sorayım dedim, öksürük vesaire yok ama o da 4.gün başlıyormuş galiba.
İshal, istifra, mide bulantısı ve iştahsızlık var mıydı peki? Teşekkür ederim bu arada.Hocam benim ailemde nefes darlığı çeken olmadı. Öksürük evet 4-5 te başladı. Bulunduğun ilçe sağlık merkezini ararsan buradan eve ekip yollayıp test yapabiliyorlar mış. İstiyorsan bir onlarla konuş.
Dediklerinin hepsi farklı kişilerde vardı. Hepsinde ortak iştahsızlık vardı.İshal, istifra, mide bulantısı ve iştahsızlık var mıydı peki? Teşekkür ederim bu arada.
Dün dünya sağlık örgütünden bir prof. Foxa çıkmıştı. Virüsün 8 türünün çevrede gezdiğini, bazı türlerin yeme içmeyle bulaştığını, kanalizasyondan alınan numunede korona çıktığını söyledi. Senin dediğin belirtiler de korona belirtisi olabilir.İshal, istifra, mide bulantısı ve iştahsızlık var mıydı peki? Teşekkür ederim bu arada.