Ayrı diye biliyorum.Bu yoğunbakım, entübe sayıları farklı mı yoksa içiçe mi?
Yani entübeler, yoğun bakım içindekilerin en ağır olanları mı yoksa yoğunbakımdakiler ayrı, entübelerin sayısı ayrı mı?
Ayrı diye biliyorum.Bu yoğunbakım, entübe sayıları farklı mı yoksa içiçe mi?
Yani entübeler, yoğun bakım içindekilerin en ağır olanları mı yoksa yoğunbakımdakiler ayrı, entübelerin sayısı ayrı mı?
Nasıl masum olsun ki, hastalığın tedavi edildiği hastaların tutuldukları yer orası. O yüzden o kadar sağlık çalışanı hasta. O yüzden çok acil değilse hastaneye gitmeyin deniyor.112'yi aradım hastahaneler'in masum olmadığını söyledi.
Ne olur ne olmaz hacı.Korona olmasa bile ağır grip geçiriyor da olabilirsin.112'yi aradım hastahaneler'in masum olmadığını söyledi.
Tv'den izledim. Sağlık Bakanı kendisi açıkladı. İnternet üzerinden izlerken geri alıp not aldım. Konuşma bitti.Link? Izlemedigim veya okumadigim icin bilmiyorum. Disardayim ve ne yalan soyleyeyim teldende tvde ne var diye bakmiyorum. Foruma, one piece hakkinda birsey varmi veya baska manga icin giriyorum.
Nasıl masum olsun ki, hastalığın tedavi edildiği hastaların tutuldukları yer orası. O yüzden o kadar sağlık çalışanı hasta. O yüzden çok acil değilse hastaneye gitmeyin deniyor.
Ama sen git. Belirtilerin var.
Bakalım eğer belirtiler artarsa ve şiddetlenirse gideceğim hastahane hemen dibimde. Ben gene de arkadaşa sorayım dedim çünkü ishal ve kusma belirtileri çok nadir görülüyormuş.Ne olur ne olmaz hacı.Korona olmasa bile ağır grip geçiriyor da olabilirsin.
Burun akıntın var mı. Burun akıntısı da baya istisnai bir durumMUŞ. Burun akıntısı corona olmadığının göstergesi olabiliyor yani. Sen yine de varsa evde bir odada izole et kendini ev halkına bulaştırmamaya dikkat et. Lazımsın bizeBakalım eğer belirtiler artarsa ve şiddetlenirse gideceğim hastahane hemen dibimde. Ben gene de arkadaşa sorayım dedim çünkü ishal ve kusma belirtileri çok nadir görülüyormuş.
Vitamin aldım eczane'den. Portakal, greyfurt, muz, kivi falan gömüyorum. Pek iştahım yok fazla yiyemiyorum ama. En büyük belirtilerden birisi öksürükmüş, eğer öksürük ortaya çıkarsa hemen gitmeyi düşünüyorum.@Alcatraz çok kötüleştiğinde sağı solu arayacak biri yoksa bir git istersen. Varsa evde bir odada izole et kendini ev halkına bulaştırmamaya dikkat et. Lazımsın bize
Burun akıntım yok reisBurun akıntın var mı. Burun akıntısı da baya istisnai bir durumMUŞ. Sen yine de varsa evde bir odada izole et kendini ev halkına bulaştırmamaya dikkat et. Lazımsın bize
Greyfurt yeme kimin ne dediği belli değil ama Prof.'un biri Greyfurt yememe konusunda uyardı. Portakal yiyin dediVitamin aldım eczane'den. Portakal, greyfurt, muz, kivi falan gömüyorum. Pek iştahım yok fazla yiyemiyorum ama. En büyük belirtilerden birisi öksürükmüş, eğer öksürük ortaya çıkarsa hemen gitmeyi düşünüyorum.
Bu hastalığın her hastada yüzde yüz görülen belirtisi yok. Bence şimdiden git.Vitamin aldım eczane'den. Portakal, greyfurt, muz, kivi falan gömüyorum. Pek iştahım yok fazla yiyemiyorum ama. En büyük belirtilerden birisi öksürükmüş, eğer öksürük ortaya çıkarsa hemen gitmeyi düşünüyorum.