Birinin kızında değil, kızın birinde çıktı. Test yapıldı, pozitif çıkanlar oldu. Bende sıkıntı yok.@Smoker
Sizin şirketteki birinin kızında korona çıkmıştı.Toplu test yapılacaktı , oldunuz mu?
Aman ha abi sen bize lazımsın dikkat et.Birinin kızında değil, kızın birinde çıktı. Test yapıldı, pozitif çıkanlar oldu. Bende sıkıntı yok.
Sana da geçmiş olsun. Hasta olma psikolojisi bile kötü.Birinin kızında değil, kızın birinde çıktı. Test yapıldı, pozitif çıkanlar oldu. Bende sıkıntı yok.
Bilgisayarımı alıp eve geldim. Evden çalışıyorum.Aman ha abi sen bize lazımsın dikkat et.
Bende pek etki olmadı da, iş yerinde kafayı yiyen çok oldu.Sana da geçmiş olsun. Hasta olma psikolojisi bile kötü.
Hastalık hakkında pek bilgisi olmayanlar duyduklarından korkuyorlar. Leke, toz gibi davranıyor mesela bizimkiler. Ama bizim yaşlarda hastalıktan korkulmasa da taşıyıcı olmak ürkütüyor biraz.Bende pek etki olmadı da, iş yerinde kafayı yiyen çok oldu.
Çok iyi.Bilgisayarımı alıp eve geldim. Evden çalışıyorum.
Kendi aracınla çıkış içinde geçerli mi bu dediğin ? Rte şehirler arası yolculuk için izin lazım dedi ama Soyluda sadece otobüsler için dedi.Kafa karıştı bende ...Şehirlerarası otobüs yolculukları sadece valilik izniyle yapılacak.
Tüm yurtdışı uçuşlar durduruldu. Gidiş ya da geliş yapılmayacak.
Hafta sonu mesire alanlarına, ören yerlerine ve sahillere gitmek yasaklandı.