Bu derin nefes almada ya da gülerken batma oluyorsa bana da olmuştu. Üşütmekten dolayı da olabiliyor o.Elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım.
Sağolasınız teşekkür ederim. İstanbul Kartal.
Ateş ve halsizlik ve öksürük var. Ayrıca her derin nefes aldığımda akciğerlerim sanki birisi igne batırıyormuş gibi acıyor.
Bir de bu benim gözlemim bilimsel dayanağım yok belirteyim baştan. Benim gördüğüm korona virüsünün halsizlik belirtileri çok çok ağır. Benim annem köylü kadınıdır, hasta oldu mu işini yapmaya devam eder hiç sıkıntı çekmezdi ama bu sefer yattığı yerden bile zor hareket eder oldu. Aynı şekilde babamda ve ablamda ben destek olmasam ayakta duramıyorlardı.
Bende normalde hasta olsam bile bu halsizlik bana koymazdı. Şuanda öyle bir haldeyim ki attığım her adım aldığım her nefes can yakıyor.
Sağolasınız.
Hastalık bu kadar bulaşıcı olmasa ben kendime baktırmam zaten buncacık şeyden de. Ailede ki herkesin testi pozitif çıkınca bende haliyle pozitiftir diyorum. 10-12 gün aralıksız birlikteydik.Bu derin nefes almada ya da gülerken batma oluyorsa bana da olmuştu. Üşütmekten dolayı da olabiliyor o.
Dolaylı da olsa ailede yurt dışı bağlantısı var mıydı hocam.Hastalık bu kadar bulaşıcı olmasa ben kendime baktırmam zaten buncacık şeyden de. Ailede ki herkesin testi pozitif çıkınca bende haliyle pozitiftir diyorum. 10-12 gün aralıksız birlikteydik.
Bu kanal iyi evet ben de buradan takip ediyorum. Çabuk güncelliyorlar.
7-24 yayın var bence 1.mesaja ekleyin bunu.
not özür dilerim asıl link buydu
Yok. Bize çok misafir falanda gidip gelmez. Benim babam TCDD çalışıyor haliyle gidip gelirken marmaray kullanıyordu orada falan kaptı herhalde.Dolaylı da olsa ailede yurt dışı bağlantısı var mıydı hocam.
Anladım hocam önemli bir bilgi bu. İnşallah sorunsuz anlatırsınız bu süreci.Yok. Bize çok misafir falanda gidip gelmez. Benim babam TCDD çalışıyor haliyle gidip gelirken marmaray kullanıyordu orada falan kaptı herhalde.
Ben de aktif olarak Marmaray kullanıyorum ama en son 13-14 Mart'ta kullanmıştım , KoronaVirüsü açıklanınca bıraktım.Gerçekten diyorum Marmaray tam bir korona virüs yuvası olabilir.Herkes sabahleyin öksürüyordu.Sırf o yüzden sabahleyin 6.00 gibi kalkıp gidiyordum daha boş olsun diye Marmaray.Yok. Bize çok misafir falanda gidip gelmez. Benim babam TCDD çalışıyor haliyle gidip gelirken marmaray kullanıyordu orada falan kaptı herhalde.
Helal olsun rüyalar ülkesi Amerika'yaBiri sormuştu bu haber doğru mu diye, işte resmi haber kaynaklarına bile düşmüş.
https://www.mynet.com/abd-de-korona...igortasiz-genc-hayatini-kaybetti-110106488332
Öyle deme ama 2.2 trilyon luk destek paketi yaptılar canım bizim sığırlar ağzının suyunu akıtarak anlatıyor heryerdeHelal olsun rüyalar ülkesi Amerika'ya