Ne desem yanlış olur. Tek diyebileceğim nefes darlığı en net belirtilerinden biri.Benimde 8-9. Günüm nefes darlığı başladı hiçbirşeyim yoktu. Astımım var acaba onla mı alakalı virüsle mi alakalı hiçbir fikrim yok .
Ne desem yanlış olur. Tek diyebileceğim nefes darlığı en net belirtilerinden biri.Benimde 8-9. Günüm nefes darlığı başladı hiçbirşeyim yoktu. Astımım var acaba onla mı alakalı virüsle mi alakalı hiçbir fikrim yok .
Walla ben bakan beyin ağzından çıkan sayıların veriden çok başka bir şeye dayandığını düşünüyorum. Hani gerçek sayı 10k olsa bile bu insanların hiçbir açıklamasını hiçbir zaman doğru kabul etmeyeceğim.@kekomancer bakan öyle dedi ama uygulamanın çok böyle olduğunu sanmıyorum. Bizim tanıdıklardan bir çoğuna durumları iyice kötüleşmeden ilaç falan da vermediler. İlaç vermediklerini hastadan saymıyorlardır büyük ihtimalle.
Pozitif çıktıktan birkaç saat sonra kapıma ilaç getirdiler yav kimsede sormadı durumunuz nasıl falan diye.@kekomancer bakan öyle dedi ama uygulamanın çok böyle olduğunu sanmıyorum. Bizim tanıdıklardan bir çoğuna durumları iyice kötüleşmeden ilaç falan da vermediler. İlaç vermediklerini hastadan saymıyorlardır büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim dostum.Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsınız inşallah.
Valla benim enişteme ve yeğenime vermediler. En son eniştem halisülasyon görmeye başlayınca getirdiler. Belirli bölgede yoğunluk olduğundandır yoksa niye vermesinler. Annem o kadar kötü değildi ama verdiler muhtemelen yaşından dolayı. Ha bu arada yeğenime ve enişteme parol verdiler kast ettiğim o değil. 8 tane ara ara mı ne atılan var ya o ilaç onu kast ediyorum.Pozitif çıktıktan birkaç saat sonra kapıma ilaç getirdiler yav kimsede sormadı durumunuz nasıl falan diye.
Açıkçası çok yok. Etrafımda tanıdık olan ve yakın olan birisi yok. Tanımadığım birisinden geçti desem o da yok dışarı çıkmıyorum. Ya havadan kaptım öyle ya da bize geçiren bilmiyor farkında değil, taşıyıcı.Nasıl kaptınız virüsü bir tahminin var mı ?
Favipiravir mi ne o ilaç bildiğim kadarıyla her hasta o ilacı kullanıyor.Valla benim enişteme ve yeğenime vermediler. En son eniştem halisülasyon görmeye başlayınca getirdiler. Belirli bölgede yoğunluk olduğundandır yoksa niye vermesinler. Annem o kadar kötü değildi ama verdiler muhtemelen yaşından dolayı. Ha bu arada yeğenime ve enişteme parol verdiler kast ettiğim o değil. 8 tane ara ara mı ne atılan var ya o ilaç onu kast ediyorum.
Odur muhtemelen ama dediğim gibi her hastaya vermiyorlar. Ablama ve anneme verip yeğenime ve enişteme vermediklerini biliyorum. Tabii ellerinde az kaldığında temin edene kadar yaşlılara öncelik veriyor olabilirler.Favipiravir mi ne o ilaç bildiğim kadarıyla her hasta o ilacı kullanıyor.
Bu ne oluyor, ilk defa duydum.Hastalığı kapma dozuyla da alakalı sanırım abi koronalı hastayla sevişenle otobüste birinden kapan adam aynı geçirmiyor doğal olarak.